- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
WonderCSabo
félisten
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #1896 üzenetére
Az EB-n azért egész jól szerepeltünk.
Ellenben furcsamód a VB-t a Hypo nyerte.
-
WonderCSabo
félisten
Kézilabda: a nőknél élen állunk a klubrangsorban - mondjuk ezt eddig is tudtuk, kár, hogy a VB-n ez nem reflektálódott..
[ Módosította: #40993792 ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #1893 üzenetére
Mocsai drámaina látja a válogatott helyzetét
Sztem Császár nyilatkozata sokkal korrektebb.
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #1891 üzenetére
nem tetszik Mocsai nyilatkozata, már most azt hinti, hogy az esetleges majdani rossz szereplésnek mi az oka...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
A férfi válogatott a mai meccsen totál szétesett a végére, a lengyelek 7-tel vertek minket, ez csúnya volt. Pedig sokáig nem ilyen volt a játék képe. Úgy érzem mentálisan is fejlődnünk kell még, ha fel akarunk nőni az EB-hez.
-
Neoteric
addikt
Közben játszott egyet az ETO a Fehérvárral, első félidő elég gyíkfing lett győri részről, Fehérvár 15:11-re vezetett első félidő végén, de aztán persze feljött a győri első sor és hoztuk amit kellett. Végül 26:33 ide.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
ruti
Közösségépítő
nálunk Vác-Dunaferr volt, eggyel kikaptunk...
-
DE qrvára fel vagyok háborodva!
a játékvezetést egységnyire tudom értékelni,
azaz EGYESRE!
-
undorító módon elcsalták a meccset!
hihetetlen, hogy az Érd mellett már a Dferrt is tolni kell, nehogy egy kisvárosi csapat véletlenül bejuthasson a TOP4-be
-
és nem azon múlott, hogy utolsó pillanatban piros lapot osztottak, és időntúli hetest adtak...
egész meccsen engedték a Dferr mocsok alattomos játékát, meztépést, nyakra ütést, kar rángatást levegőben, stb...
-
ma verhető volt a Dferr, Bulath-ot még úgy-ahogy kevés gólon tartottuk (5 akcióból),
Ferling volt a nyerő emberük, mint fénykorában...
kezünkben volt a meccs, elbuktuk, mert elfújták...ennyi...
szép történet, de tudom, senkit nem érdekel, pláne nem a szövetségben
fújjjSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Na a mai meccset megnéztem, az első félidő meggyőző volt, a másodikban elaludtunk sajnos. De voltak bíztató játékosok, Császár, Nagy Kornél, Ancsin és Mikler nyerőemberek voltak.
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #1881 üzenetére
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #1882 üzenetére
Szomorú dolog ez.
-
Neoteric
addikt
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #1880 üzenetére
Főleg így - Mocsai Tamás Veszprémbe igazol, Nagy Laci helyettesítésére
Érdekes...
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #1878 üzenetére
hát ez nagy érvágás lenne, remélem csak a csoportellenfeleket altatjuk ezzel a közleménnyel
-
WonderCSabo
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
A VB ALL STAR-CSAPATA
Kapus: Bárbara Arenhart (brazil)
Jobbszélső: Vu Szun Hi (dél-koreai)
Jobbátlövő: Susann Müller (német)
Irányító: Görbicz Anita (Görbicz 2003, 2005 és 2007 után negyedszer lett a világbajnokság legjobb irányítója.)
Beálló: Dragana Cvijics (szerb)
Balátlövő: Szanja Damnjanovics (szerb)
Balszélső: Maria Fisker (dán)A torna legjobb játékosa: Eduarda Amorim (brazil)
-
ruti
Közösségépítő
példaértékűen viselte eddig is a betegséget,
tanítani való a gyógyulásba vetett hite és a pozitív gondolkodása,
nagyon nehéz lehet...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
TaliGa
aktív tag
[Nemá'] . Pedig nagyon nagy szükségünk lenne rá. A sors szokás szerint...
"So say we all"
-
leslieke
Jómunkásember
Grat a brazil csapatnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Senki se lőtt annyit a braziloknak, mint mi
De még ez se volt elég.
-
TaliGa
aktív tag
A lengyel meccs ha nem is katasztrófa volt, de nagyjából ausztrál színvonalon játszottak a lengyelek. A brazilok legalább megizzadtak egy kicsit a dánokkal. Mindenesetre az látszik, hogy egy jó sorral, mindenféle formaidőzítős/taktikázós számolgatás felesleges, végig pörögni kell minden meccsen, és el lehet jutni a döntőbe. Én remélem Amorimék hozzák a döntőt, és akkor elmondhatjuk, hogy mi, egyedül tudtuk megszorítani a világbajnokot.
"So say we all"
-
ruti
Közösségépítő
válasz Neoteric #1858 üzenetére
jaja, mindkettőt, semmiről nem maradtál le.
mindkettő tükörsima volt,
a lengyelek egy félidő alatt bírtak 6-ot dobni,
a végén kozmetikázni próbáltak, voltak 4-re is az 55. percben, mert a szerbek visszavettek, de amúgy semmi extra
a brazilok végig vezették, és be is húzták, nem semmi...Nascimento=7, Amorim=3
ezek nem osztályzatok, hanem a lőtt gólok számaSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Neoteric
addikt
POL 18 - 24 SRB
BRA 27 - 21 DENLemaradtam mindegyikről. Nézte valaki?
-
leslieke
Jómunkásember
-
TaliGa
aktív tag
Másodjára megnézve Kova lépéshibáját, elég szerencsétlen ütemben jött ki a szitu, de sajnos egyértelműen ellépte. Utólag azonban azt mondom nem (csak) ezen múlt. Tomori, Zácsik, Görbe, és az egész csapat is gyenge formát mutatott a vébén - voltak persze jó villanásaik, de a szaggatottról Zsuzsi nem a kapufát szokta szétkapni, Görbicz pedig az idei BL szezonban egy kézzel is jobban muzsikált. Nagyon hiányzott Pálinger - szélről, olyan szögekből Nacimento zseni vagy se, de nem szabadna egy gólt sem kapni. Védekezni az utolsó két meccs alapján azt mondom már megtanultak a lányok, de együtt támadni még nem.
A norvég zakón is el lehet merengeni, mert hogy a szerbek, ha 100 évig játszanák újra és újra ezt a meccset, soha a büdös életben nem nyernék meg még egyszer. De ilyen ez a vébé, kell egy 20-30 perces mágia és minden lehetséges.
"So say we all"
-
WonderCSabo
félisten
Az a csoda, hogy ennyi hibával a brazilok nyertek meccset. Pontosabban ez sajnos a mi játékunkat minősíti.
Egyébként sajnos ez a meccs nagyrészt Görbén és Tomorin ment el, rengeteg labdát eladtak, hetes hibázás, helyzetkihagyás. Tomori mondjuk legalább dobott sok gólt. Sajnos a többiek is hibáztak, Kovacsicz pl. eldönthette volna a meccset, de ellépte... Igazából akit meg tudok dicsérni, az most Herr mert jól védett, Cifra az 5/5 góljaival, illetve Sóska jól játszott többnyire amikor bennvolt. A többiek sajnos nagyon sokat hibáztak, vagy nem tettek hozzá a meccshez.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Megnéztem felvételről, ennyi hibával nem lehet meccset nyerni.
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #1848 üzenetére
nemá, csak megnézed a döntőt
(a Montenegro-Norvég is mekkora meccs volt az EB-n)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #1846 üzenetére
tipp:
a dánokon már nem mennek át a brazilok, ráadásul ki is vett belőlük a 80 perces meccs, életük legjobbja megvan így is...
vsz a szerb-dán döntő, fincsi leszSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
WonderCSabo
félisten
Elég durván meglepetés eredmények születnek... Az a siralmas, hogyha most nem kapunk ki, a legkönyebb utunk lett volna a döntőig... A mai meccset is simán hozni kellett volna.
"A világbajnokság negyeddöntőiben:
BRAZÍLIA-MAGYARORSZÁG 33-31 (12-11, 26-26) - kétszeri hosszabbítás után
Lengyelország-Franciaország 22-21 (11-8)
Szerbia-Norvégia 28-25 (15-16)
Dánia-Németország 31-28 (17-17)Pénteken Brazília-Dánia és Lengyelország-Szerbia elődöntőket rendeznek Belgrádban. A magyar válogatott a 8. helyen végzett, a negyeddöntőben kiesett további csapatok közül Franciaország, Norvégia és Németország ugyanis mieinknél egyaránt több pontot szerzett a csoportkörben."
Beszarás.
Mondjuk ezzela minimális elvárást minimálisan sikerült teljesíteni. 8. hely, szép... Nagyon mérges vagyok a lányokra.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
és a norvégok is mennek haza...
-
a szerb kapus élete meccse volt, az utolsó 15 percben kifogta a szemüket
megint tanúi lehettünk, hogy a szerb mentalitás félelmetesSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
én kommentár nélkül néztem, kíváncsi lettem volna mit mondanak a szakértők,
de a Kovacsicz lépést azért el szokták engedni
-
amúgy a rossz kezdés után még az X is csoda volt, dehát pont ezért szeretjük a női kézit
be lehetett volna húzni a meccset, ez a bosszantó
-
ja, és Lengyelek a négyben
-
Szerbia meg meccsben van a Norvégokkal, 15 perccel a vége előttSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
scope2007
addikt
A női kéziseknél mennyi lépéshiba volt....hiába a
nőknek megy a félrelépés!CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
WonderCSabo
félisten
Megérdemelten estünk ki, a meccs színvonala sokszor az N1/B-be se illett, 6x megnyerhettük volna a meccset... Mind Görbicz, mind Tomori iszonyat sokat hibázott, de sajnos a többiek is. Egyszerűen katasztrófa volt.
Grabber: Ja na, norvégok ellen 10 góllal zúgtunk volna ki ilyen játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ennyi lépés hibával és ennyi eladott labdával nem lehet meccset nyerni ilyen szinten.Ha meg igen,akkor a színvonal is olyan.Egy erősebb ellenféllel még hosszabbítás sem lett volna.
Sajnálom őket,pedig szívvel lélekkel mentek,de ez nem mindig elég.
-
Neoteric
addikt
Hát ezt besz*ptuk.
Nem játszottunk rosszul, ha épp el nem adtuk a labdát v nem léptük el.. simán megnyertük volna hosszabbítás nélkül is ha kicsit pontosabb a játék.
Szóval én azt mondom, h a brazilok megérdemelték a győzelmet.Gratu a csajoknak, legjobb 8 között lenni se kis dolog, sőt.
Lengyelek meg nem semmik, h megverték a franciákat is!
-
TaliGa
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
Ez van.
-
KisTücsök
addikt
Ezt többször is hozhattuk volna, de a döntő pillanatokban jöttek az amatőr hibák. Lépéshiba?! Ott ment el.
Emberelőnyben mi ez a sok kapott gólt? Többet kaptunk, mint lőttünk... Magunkat vertük meg. Grat a Braziloknak!
-
vans?
őstag
Bazmeg 76. percben emberelonyben ellepni... Tomorit mindket utolso lovesenel ket kezzel loktek szerintem. Herr-rol meg ami bepattant a vegen. Megorulok!
hábm bábm
-
Andris837
senior tag
wáwáwá, hihetetlen.. olyan gyerekes hibákat követtünk el néha... ezek a lépéshibák. ÁHHH.
-
Andris837
senior tag
. (Dupla lett valamiért)
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Ennyi , ilyen hibákat....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
leslieke
Jómunkásember
Épp a hosszabbításra értem haza. De már most plafonon a vérnyomásom..
-
IreN!CuS
őstag
Hogy lehet két lépéshibát ilyen szinten csinálni , nekem ez nagyon meglepő.
Na 2 perc gyerünk....!!!!!!
Na kettős emberelőny lőjük már be!!
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Helyreteszi a vérnyomást a meccs.....
Áhhhh hihetetlen......
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
A Lengyelek mit játszottak azta
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Andris837
senior tag
Gyerünk csajok, mindent bele!
-
leslieke
Jómunkásember
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #1821 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Nézheted HD-ban.
"Magyar-brazil: m1
Szerdán a Sport1 csatorna mellett a közszolgálati média m1 csatornája is élőben sugározza 17:30-tól a Magyarország-Brazília női világbajnoki negyeddöntőt. A találkozót mindkét adón Méhes Gábor, a Sport Tv kommentátora közvetíti." [link]
-
leslieke
Jómunkásember
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #1815 üzenetére
A Sport1 nekem SD, nem ér annyit a HD amennyit a szolgáltatóm kér érte. Ha nem Gundel lesz, inkább nézem SD-ben.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #1812 üzenetére
M1-en utoljára válogatott meccs a tavalyi, női eb volt, amin végig Gundel közvetített.
De én annak örülnék a legjobban, ha 1:1 átvennének mindent a Sport1-től, kommentátorostul. Akkor HD-ban tudnám nézni Méhessel
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #1810 üzenetére
Azt nem tudom, gondolom Gundel.
-
fatal`
titán
Az M1 is adni fogja a holnapi meccset.
-
Neoteric
addikt
A Magyar Kézilabda Szövetségeben elkészítették a Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását. Csapatunk a Fehérvár ellen juthat be a négy közé.
Magyar Kupa, negyeddöntők
Siófok KC-Galerius Fürdő-DVSC TVP
Érd–FTC-Rail Cargo Hungaria
Veszprém Barabás KC-Dunaújváros KKA
Fehérvár KC–Győri Audi ETO KCJátéknap: 2014. február 26.
Négyes döntő: 2014. május 24-25.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Női kézi-vb: az előző 4 meccsen nem nyertünk a brazilok ellen
Ideje megtörni ezt a rossz sorozatot.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #1804 üzenetére
Na ezt a meccset végre meg tudom nézni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Neoteric #1803 üzenetére
17:30-kor játsszuk a negyeddöntőt. Na ennyi baj legyen.
-
Neoteric
addikt
-
WonderCSabo
félisten
De jó lett ez a kép. Jó lenne ilyeneket látni szerda este is.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #1800 üzenetére
Sajnos csak a világversenyeken. Több ismerősöm is van, aki csak ilyenkor néz kézit (mondjuk ők többnyire nem néznek férfit sem).
Én örülnék neki, ha népszerűbb sportág lenne, nem csak itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest