Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Nem kell hozzá nagyobb váll mobilitás, mint a TGU-hoz, igazából könnyebb a bent press, mint egy military press. Pont a vállról veszi le a terhet, ami militarynál nagyon nehéz, tartod a súlyt és közben lefelé dőlsz (törzsből) kicsit haránt, kinyújtod a kezed, majd felegyenesedsz. Nehéznek tűnik, de egyébként nem olyan nehéz. Gyakorlatilag olyan, mint a szélmalom, csak nem felfelé van kinyújtva a kezed, hanem rackbe van.
Eleinte én is paráztam tőle, de kisebb súllyal begyakoroltam, 36-al is megy már, nyomás is megy vele, de bent presst könnyebbnek érzem. Bal kézzel mondjuk nehezebben megy, szóval azzal a kézzel lehet nekem is van valami problémám, vagy nem megfelelő az állás és testtartás (nem ugyan úgy állok be mindkét kézzel, konkrét okát nem tudom, talán bal oldalam nem olyan mobilis vagy lehet nem jó az állásom).
Amivel megy a malom azzal mennie kell a bent pressnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest