- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Az a hagyományos kisméretű 25x12. ennél van egy régebbi ami patinás és majdnem egy centivel nagyobb
ezekből sok a pecsétes a CTS felírttal, legalábbis nálunk a déli régióban. Utána jönnek a nagyméretűek ezek már nagyon patinásak
Majd készítek neked képet róluk, nem rég szereztem be cirka 2000 darabot van mind a három fajtám.
Azt hogy nagyméretű van a tiédben én azt pontosan nem tudtam de ezt írtam is, mert a ép csalós volt, csak jó tanács ként írtam hogy a nagyméretűnél vigyázni kell a fagyásveszélyre.
A turbótárcsával szépen megtudod csiszolni a téglát, igaz jár némi porral, utána sav szépen kiemeli a tégla szerkezetét és védi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest