- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Ferike81 #544 üzenetére
Na majd kialakul, jó lesz az. Az az állíthatós tűztér ütős lenne, én még nem is láttam olyan megoldást, szabadalmaztatnunk kellene
Én is sokat sütök tárcsán, de az teljesen más, ott zsírban úszik a hús azért nem szárad ki.
Én így szoktam, hús krumpli és szalonna, tömény zsíros páclébenFaszenes grillnél, kimondottan zsíros csontos tarját használok, az áruházi húsokat kerülöm. Kétésfél három centis szeleteket kedvelem, klopfolni nem szoktam csak a kés fokával egy kicsit megütögetem, utána citromlevet facsarok rá és ezután pácolom, a citromtól omlósabb lesz a hús.
Próbáld ki a hashártyába csomagolt tarja vagy karajt faszénen, a zsíros hashártya nem engedi annyira kiszáradni a húst -
Essejó
Topikgazda
válasz
Ferike81 #544 üzenetére
Ha kiszáradt az akár a hentes hibája is, volt már olyan, hogy ott hagytam a szeletelt 2 kg tarját, mert felvágta ujjnyinál vékonyabb szeletre, hogy jó sok legyen, én meg direkt előre közöltem, hogy 2 ujjnyi vastag szeletekben kérem, mutattam is neki, hogy milyet. Nem is szabad a grillre szánt húst klopfolással vékonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest