- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Igen.
Sejtettem mint általában ,ha bejövök a fórumra akkor megint az eredeti elgondolástól fényévekre kötök ki lehet és még jobban elbizonytalanodom melyiket vegyem.
Jönnek pro és kontra vélemények,de hát ezért kérdeztem meg.
Plusz Index fórum
"-A rozsdamentes bogrács az én személyes kedvencem. A "bádogosok" szerint "lelketlen", viszont a vasbográcshoz hasonlóan lehet ütni-vágni, tisztítása egyszerű, az úthengert leszámítva semmi nem árt neki, rácsaphatod a csomagtartót a kocsiban. Célszerűség szempontjából ez a favorit."
A magasságon lehet így is variálni.Tégla van itthon.
Köszi mindenkinek.Még eldöntöm melyik lesz,de az éves 2-3 alkalomra lehet az első kommenteben írtat választom. -
lemmy71
Topikgazda
Ez egy mendemonda hogy vasízű az étel a nem zománcozott bográcsban, szóval ilyen nincs ez csak mese
De ezen kár is vitázni, én erre azt mondom hogy gyere el az alföldre egy igazi gulyásra vagy pörköltre és akkor megtapasztalod az ízeket
Max a fűszerezésen veszel észre némi különbséget, mert ugye más a jászsági a hajdúsági békési és csongrádi szájíz, ezeket aránylag jól ismerem mert minden évben kilátogatok a Mágori fesztiválra ahol a környékbeli megyékből jönnek a főzőversenyre.
A bogrács takarítása. Ez kb. annyi mint a zománcosé ráadásul itt a külső kormos részét nem kell mosniIgen jól mondod a "tartósítást" de soha nem olajjal kenjük ki a bogrács belsejét
Egy kis darabka szalonnával bedörzsöljük és ennyi, használat előtt forró ultrás vízzel kiöblíted. Én már régen nem zsírozom van egy jobb módszerem. Amikor kimostam és kitöröltem a bogrács vagy a sütőtárcsa belsejét, egy gázlámpával átmelegítem belülről és szépen látszik ahogy a fémből kipárolog a víz, kb 2 perc alatt megvan. Utána teszek bele egy két papírtörlőkendőt és egy kukás zsákba teszem a bográcsot. A papírtörlő magábaszívja az esetleges párát a levegőből, így évekig is tárolhatod nem fog rozsdásodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest