- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Rózsaszín PePo -t ne vegyél faszén gyújtáshoz, büdös gázolaj szagú.
Köszi de láttam már gáz grillt. Van egy leharcolt két rózsás kemping gáztűzhelyjem, azt akarom majd beáldozni. Annak van gázcsapja, csatlakozója stb. csak egy méternyi 8 as rézcsövet kell vennem amin majd megy a nafta. Gyújtásnak meg egy lomizott konvektorból kikapom a piezzó szikráztatót. Ez lenne a terv, nagyvonalakban.
Le teszteltem pizzával is, cirka 10 perc alatt sül meg benne egy 32centis pizza. De a keményt le kell zárni, mert különben kiszárad a tészta. 25 - 30 C levegő hőmérsékletnél ha felfűtöm 3 kg brikettel, akkor 3 óra múlva még olyan 250C van benne. Szerintem ez bőven jó egy 3,6mm is acél tartálynál. Igaz van még benne bőven vas. 10X10 gátervasból van a faszén tartó és 10 es hidegen húzott köracélból a sütőrács. Lett is súlya rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest