- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
A 3 - 4 -t azért írtam hogy sorban tudja sütögetni a pizzákat. Anno mi is közel 400 C fokig fűtöttük fel a kemencét és pár perc alatt megsült benne a pizza. A miénk tégla kemence volt tapasztva, tökéletesen tartotta az is a hőt, de az dupla ajtós volt belül egy "agyagajtó" hasonlóan mint a hagyományos kéményajtó és kívül volt a vasajtó.
Amit építeni akarok az is tégla lesz, az hogy gömböc vagy búbos, az még kérdéses. Hely van így a búbos felé hajlok, abba jobban is lehet pakolniAlapnak téglafalazat lesz amibe megy cirka 1m³ tört üveg és majd arra épül a kemence. Nálunk ilyenek építenek mostanság és nagyon bevált, persze a külsejét mindenki a saját ízlésének megfelelően cicomázza.
A múltkor meg is skicceltem magamnak és az anyaglistát is összeírtam nagyjából.
#1806 Essejó
Amit a földre épített az emberünk az csak egy kiinduló alapnak szántam a kollégának hogy hogyan is készül egy kis gömböc. A lényeg az hogy hogyan is épül meg a boltozat, persze van más millió módszer de szerintem ez egy egyszerű és praktikus megoldás. Az hogy vasállványra vagy tégla falra teszi vagy a földre az már az ő dolga. Persze én sem tenném a földre, öreg vagyok már hajolgatniMásrészről, jó pár éve voltam azon a vidéken Antalya ahol az emberünk "bűvészkedik" és én is láttam a hegyekbe a semmi közepén ilyen kis kemencéket. Ott ez szokás, sok embernek kint a semmi közepén a hegyekben van kis házuk, mint nálunk a nyaralok. De ők nem nyaralni mennek, hanem nyáron ott laknak a nagy meleg miatt, "télen" meg vissza költöznek a városba. Érdemes megnézni a többi videóját is, van egy nagyon érdekes ahol egy gödröt ás és abban süti a "csirkét"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest