Hirdetés
- [Raspberry] torrent / plex szerver rpi4 alapon
- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Van valami ötletetek, hogy miért lötyöghet a biciklimen a hátsó tengely? Ha meghúzom a tengelyen a csavarokat akkor alig forog a kerék ha picit lazítok rajta akkor lötyög kb 2-3 mm lötyög minden irányba.
-
kmisi99
addikt
Miért lehet, hogy a biciklimen a hátsótengelyen lötyög a kerék? Általában a szomszédhoz viszem megcsinálni korábban is lötyögősre csinálta aztán elgörbült a tengely most lett benne új megint úgy lötyög a hátsó kerék úgy lötyög mint Katiba a gyerek.
-
kmisi99
addikt
A hátsó tengelyem nemrég rommá ment kicsit, elvittem egy szerelőhöz, mire hazaértem akkor vettem észre hogy tökre szorul a tengely. Még nem raktam a biciklibe be, de tökre akadozva nehézkesen forog ha megfogom és valaki megpörgeti. Normális ez? Vagy majd bejáratódik? Nem létezik, hogy egy nagyobb szerelő a városban így rakja össze.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Házilag mennyire lenne nehéz beállítani a kónuszt? Próbálgatni kell, hogy ne is lötyögjön meg ne is szoruljon?
-
kmisi99
addikt
A tengelyt hogy tudom elmozdítani? Úgy értem, hogy egyik oldalon túl rövid így rá se tudom csavarni az anyát a másik oldalon meg rohadtul túllóg még egy anya lazán ráférne. Illetve kb 1mm es kotyogás még oké? Mert ha jobban meghúzom azonnal szorul.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Kellene egy két tipp. Testvérem férje kölcsön adta huzamosabb időre a kerékpárját. Nagyon fasza meg minden nem is volt olcsó, de olyan fos hogy a pedál és az elforgatott kerék között kb 2cm van. Azaz ha tekerek és élesen fordulok akkor a cipőm orra darálja a kereket. Meg elindulás is ilyen, mert nem tudok egyenes kerekekkel megindulni, hanem forgatom a kormányt szóval szét darálom a cipőm.
-
kmisi99
addikt
válasz Hasaggymeg #49543 üzenetére
Sajnos képet nem tudok adni, de olyan, hogy a kerék magához a pedálhoz is hozzáér ha pont olyan állásban vannak, azaz magában a pedálban is elakad a kerék ha kanyar van. Szóval így nagyon rossz elindulni, vagy megállni. Ezt orvosolni lehet vajon vagy ez így szar ahogy van? Egyébként minden más atom biztos a biciklin a fékek egy vonatot is megfognának, és nagyon könnyű vele menni, csak nem szabad kanyarodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Ukrajnai háború
- [Raspberry] torrent / plex szerver rpi4 alapon
- Milyen széket vegyek?
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Boss GT-3 gitár effekt
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Decathlon Domyos szobakerékpár (izületkimélő üléspozíciójú)
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest