Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Alchemist #4180 üzenetére
áááá..25? Dehooogy! Jó ha 15el gurultunk..
Nem volt ugyan Km órám de kizárt dolog hogy 25el bírtam volna tekerni...most sem bírokMeg amúgy tizenpár éves fejjel pont arra gondoltam hogy mi lenne célszerű..ugyan
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
deicide
veterán
válasz Alchemist #4284 üzenetére
Hát igen, a fittnesbringával én is kezdek rászokni az 52/17-re, az nekem már "pörgetős", de azzal együtt még tudok 35-37-es átlagot menni. Csak mountin a gyengébb áttétel miatt ha haladni akarok, akkor muszáj a 48/13, mert a térdem nem szereti a nagyon-nagyon pörgetős tekerést.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nagyúr
válasz Alchemist #4448 üzenetére
Én ott nem szeretek az ilyen utcákban az ellenkező irányból tekerni, ahol alsóbbrendű utak csatlakoznak jobbról, mert az ilyen kereszteződésekben az autósok rutinból csak jobbra szoktak nézni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Alchemist #4612 üzenetére
Marha jó, bár ilyen testhelyzetben én jobban örülnék legalább három keréknek, vagy két támasztó keréknek a hátsó mellett. Pirosnál pl nem kéne lábat letenni :}
Cathfaern: A frászt hozod rám, he! Már azt hittem, valami rosszat írtam.
Amúgy a héten (jövő héten ) viszem kötelező karbantartásra a bringát, akkor valami ilyen okosságot is beütemeztetek, hogy szélesebb, árkos nyereg.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Teasüti
nagyúr
válasz Alchemist #4945 üzenetére
Így is elég mélyen van a kormány nekem hosszú távon,
Ad1: ez egy MTB, egy XC bringa, könyöklő és egyéb baromságok szóba se jöhetnek, én ezzel a hegyre járok csapatni
Ad2: még kényelmetlenebb ráfeküdni a kormányra.Nekem az felegyenesedett tartás lenne kényelmes vagy ahhoz közel, ha túráznék.
Ehhez vmi fasza cross trekking, vagy trekking bringa lenne jó.(#4951) HollyBoni
A hátsó tengely mozgására.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Ma indul a Steam őszi leárazása
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android szakmai topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gumi és felni topik