Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Hasaggymeg #98812 üzenetére
En mar tolom, sokkal egyszerubb heti parszor kimennem a mellettunk levo kis salakos palyara korozni zenet hallgatva nyugodtan, aztan nyujtok egy szoci maszokan, hazajovok, lezuhanyzok es kellemesen faradtan alszok.
mindez kb masfel ora a nyujtassal egyutt, ebbol egy ora a futas, kb 10km.
A biciklizesnel meg tudom, hogy keszulni kell, figyelni kell, vigyazni kell, messze van az ember. Megvan a varazsa, de egyszeruen nem fer bele az idobe, hogy olyan nagy koroket menjek, mint korabban.Everybody lies.
-
6030D
őstag
válasz Hasaggymeg #98812 üzenetére
Néha olvass bele a futós fórumba. Azért ott is bele lehet buzulni a dolgokba, és rákölteni egy százast. De ha csak minimálba nézem, akkor êvente vesznek egy cipőt 25e-ért, annyiból nem jövök ki a kopó dolgokkal egy bringán, plusz a befektetés az elején... akkor is, ahogy többször említettem, a triatlonisták az igazi milliomosok.
inifini: heti egy olyan a cél most. Ebben a téli időszakban nagyon bejön. 5 perc készülődés, lehet bármilyen idő, max a mosógép bánja. Azért bringázni is kell mellette, tegnap is éreztem, hogy nem olyan, mintha ugyanennyit tekertem volna időben.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest