-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Hasaggymeg #74981 üzenetére
Múlt hétvégén, kicsit próbáltam alakítani a váltófülön. Így már elég jól be lehetett állítani, de még most se tökéletes. De, még így is zongorázni lehet a különbséget, ahhoz képest, ahogy a szervizből elhoztam... Azt mondta, hogy valószínűleg a SRAM fogaskeréksor (Shimano környezetben) miatt nem tudta tökéletesen beállítani a hátsó váltót. Gondolom, azért illet volna a szervizesnek megnéznie, hogy nem-e a váltófül, vagy a váltó van elferdülve, és amiatt nem tudja normálisan beállítani. Nyilván elég gyakori eset ez.
Tényleg érdemesebb, ha az ember, amit csak tud magának csinál meg.
Valószínűleg majd veszek egy új váltótartó fület, hogy nehogy úgy járjak, mint a Normi01 fórumtárs, aki írta, hogy egyszer menet közben eltört neki a váltófüle, a korábban történt visszahajlítás után. Illetve, hogy még jobban be tudjam lőni a váltót.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Hasaggymeg #74981 üzenetére
Köszi! Igen a helyén van a kerék, megnéztem 3-4* is. Akkor lehet a váltófülön alakítani. Nem tudtam, hogy merjem-e feszegetni, vagy ilyen esetben célszerűbb-e cserélni a váltófület.
(#74982) Runner_fxr
Köszi a választ Neked is! A bovden szépen, simán fut. Megpróbálok kicsit állítani a fülön, és újra finomhangolni a váltót, hátha sikerrel járok.(#74983) Normi01 :
Egyelőre megpróbálkozok alakítani rajta, mert ahogy láttam múltkor nem olcsó egy váltófül, ha jól rémlik. Több, mint 20k-t adtam most ki az alkatrész cserékre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- További aktív témák...