Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tatabike

őstag

válasz LonGleY #32877 üzenetére

Igen, csinálja, én is, de ha elcseszem, nem sír a szám, hanem befogom, mert én vagyok a hunyó. Nap mint nap a felezővonalon megyek végig a Méta utcán, mert mindig beáll a buszgarázs előtt lámpa miatt, de minden pillanatban azt lesem, hogy mit csinálnak az autósok, elég, ha valamelyik csak kidugja az orrát, hogy megnézze, mi van elöl, miért cammognak lépésben. Én is azt írtam, hogy nincs a videón lévő szituban semmi extra, csak nem ilyen eszetlenül kell megcsinálni, mert ez lesz belőle, és a bringás lesz a hunyó, teljesen egyértelműen.
    Ha beugrasz a kerítésen egy zárt telekre, számíts rá, hogy a seggedbe harap egy kutya, és Te leszel a hibás... :K

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

• Teasüti

nagyúr

válasz LonGleY #32877 üzenetére

Valóban így csináljuk nap mint nap, csak van aki tudatosan és körültekintően, nem meglepődve azon, ha bevágnak elé. Aztán van, aki azt se tudja, h épp szabályt szeg aztán meg sértődötten anyázik.
    Ha ő tisztában lett volna vele mit csinál és/vagy lenne kellő forgalmi rutinja, akkor minimum egy menekülő útvonala lett volna kis előre látással, de ha hosszú ideje bringázik (mármint nem csak a boltba járva, hanem szert tesz technikai tudásra is), akkor reflexből is lereagálja.
    Persze leírni könnyű. Az is meglehet, hogy végig a kocsira fókuszált, hogy itt bizony baj lesz és neki is ment, ahelyett hogy menekülő utat keresett volna.

(#32880) Solad
    Idézd kérlek az idevonatkozó Kresz szabályt!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés