Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
Hasaggymeg #328269 üzenetére
rendeltem aztán ez rövid ujjú kemalocsét, meg egy hosszú dervít, majd érkezik oszt meglátom. Köszi mindenkinek a tippeket! XL lett mindegyikből, 180/80-ra.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
A korábban linkelt NW-ből , hosszas méregetés után L-est vettem, de nagyon szűknek érzem és az ujja egyértelműen rövid.
#328271Corsa02...egy ilyen spray nem tudja kimosni a zsírt, oda jó nagy nyomás kellene, hogy a lehúzógyűrűkön áttoljon bármit. Én lefújom úgy, hogy a gyűrű fülött összegyűlve kevés körbefollyon és feloldja az esetlegesen odagyűlt szutykot, majd megnyomogatva kihordja onnan, miután egy dedikált, hisszú csíkra tépett pamuttal szépen körbetörlöm mintegy "megkenve" a teljes becsúszót...bár érintésre nem marad utána rajta semmi kenőanyag, olyan csúszósak a végén, hogy a légy kificamítja a bokáját ha rászáll.
-
Toobee
veterán
válasz
Szerintem simán jobb lenne a kisebb méret is, ez elég nagy. Régebben kifejezetten kerültem a race fit szabásokat, most meg nyugdíjaztam az összes lazább szabású cuccomat, már egyáltalán nem esik jól azokat felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest