- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
lsebestyen #326963 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de én pl. nem szeretem. Ezzel együtt nem mertem meglépni, hogy sima országútit vegyek rá most a cserekor, így inkább egy kisebb (10%) flare-rel rendelkezőt választottam. Így is szélesebb, de azért mégsem annyira extrém módon.
Sokan azt mondják, így jobban irányíthatóbb, de nekem nem adta ezt az érzést. Síkon meg pont k.szar volt "kitárt szárnyakkal" tekerni.
-
válasz
ezt nem tudom felgondolni, én simán áttolom a mi ajtóinkon az utánfutót.
-
mauimagic
senior tag
válasz
A mostanában divatos, kiégett szekszmunkásokat meghazudtolóan terpesztő kormányok szerintem jobbak a nem rendeltetésszerű használatra: vagyis, mikor olyan helyen zúzol lefelé, ahol a murvakerékpárnak nincs létjogosultsága.
Ha tényleg durvulsz lefelé, akkor úgyis le kell fognod dropra, különben elpattogsz a hoodról.További előny lehet, hogy messziről látszik: Gravel Rider közeleg (ha a napfényben GRX-es árnyalatban megcsillanó, avokádómagolajjal ápolt szakállból nem lenne egyeseknek egyértelmű)
Minden más szempontból vegytiszta hülyeség.
Illetve vannak a nagyon alacsony droppal rendelkező kormányok, amiknél a cső minimális hajlítási sugara miatt "kénytelenek" nagy flare-t csinálni, én legalábbis ezzel magyarázom a saját bizonyítványomat, nehogymá mainstream-be legyek skatulyázva...
A 440-es Ricsim 590-es alul, az tényleg bazári, de kényelmes...
Van egy UNO-m (kalloy) is 440 - 500, ami viszont tök kényelmetlen, de a nagyobb drop miatt, szélességre az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest