- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
6030D #321224 üzenetére
nem biztos, hogy jó lesz az, amikor én jártam a csuklóm miatt gyógytornára, a 2,5 km-re levő SZTK-ig az ősmontival mentem, és kellemetlen volt a csuklómnak, szemben a 20-30-40 km országútis körökkel, gondolom a természetes (outi) vs beforgatott (egyenes kormány) csuklótartás miatt. szóval vagy egy inner bar endet arra a montira, vagy venni egy első telós gravelt (ha meggógyultál, dom1n0, nagyon csapott áron szívesen átveszem
), esetleg pattints fel egy könyöklőt a bringádra, az nem terheli a csuklót, csak érdemes hozzá keresni valami forgalom nélküli helyet.
-
dom1n0
senior tag
válasz
6030D #321224 üzenetére
Melly aha tegnap.
Normális faszi nagyon, de tényleg 1 perce van mindenkire sajnos, amikor kérdeztem a bicót, annyit mondtott menjen, nem igazán foglalkozott vele.
Azt látom boldog boldogtalan hozzá jár mindenhonnan, és átlag 2 perc jut egy emberre neki sajnos.Én is montira gondoltam betonon, ott a teló talán a maradék úthibát kijavítja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest