-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #318338 üzenetére
amúgy sehol nem tartanék.
..és mekkora katasztrófa lenne, legyengülnél tavaszra mint Zoliwrc és lecsúsznál a dobogóról, majd Nino mögött csak második lennél a nyári bajnokságokon.#318346
mauimagic...a nyeregcső az nem annyira fölötted lóg mint Damocles kardja mint inkább alattad ágaskodik, mint Tepes karója, nem?"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
mauimagic
senior tag
válasz Dark Archon #318338 üzenetére
Én abszolút nyitott vagyok kommunista Micimackóék felé, de bármilyen nyugati brand onnan nálam tiltólistás.
Anno pont egy Shimano hűtőbordás fékbetétet vettem onnan, eredetinek tűnt, "gyári" csomagolás, stb...az árazás sem volt a szokásos RRP fele...
Elfüstölt, mint a sz.r, egy DH közepén.Hogy Neked volt a patentszemmel szerencséd, vagy én fogtam ki az egyetlen kamu Sh! kereskedőt az Alin, azt nem tudom objektívan megítélni, de annyit tudok, hogy egy láncszakadás pl kiállva tekerésnél elég csúnya esést tud eredményezni, a fogorvos meg nagy eséllyel többe lesz, mint a €0.49, amit így meg lehet spórolni.
Én nem vagyok annyira eleresztve anyagilag, hogy ezzel kockáztassak, a kínai karbon nyeregcső, nyereg, kormány, kerék így is Damoklész kardjaként lebeg felettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...