Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
őstag
válasz fulton #308672 üzenetére
Krisztus szoborról többször jöttem már le sima patkó fékes outival, illetve a mostani tárcsással, de egyikkel sem volt gondom.
Fék technika kell, illetve tudni, hogy ilyen meredeknél hátra helyezni a testsúlyod.
Gyorsan felgyorsulsz, és jön is a kanyar ez tény, de egyáltalán nem vészes.
Kápolnát jobban szeretem, ott jobban lehet ereszteni, 70km/h-ig mindig felgyorsulok, mielőtt kimennék az útraNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Ixion77
addikt
Amik számítanak (szerintem fontossági) sorrendben:
0, A súlyod és a lejtő szöge és hossza. De ezeken nehéz változtatni
1, Sebesség: Ha nem gyorsulsz fel, lassabban jutsz le, és van ideje a féknek hűlni.
2, Tárcsa mérete. Feltételezem, hogy ilyen outis jelzésértékű tárcsád van (14 cm). Az nem való komoly lejtőkre. 18-20cm inkább, főleg előre.
3, Fékezési technika: ha lehet, alkalmanként nagy fékezések, nem folyamatosan kicsi
4, A fékpofák fajtája és felépítése: a fémalapú, hűtőbordás nyilván jobban hűl mint a hűtőborda nélküli
5, Féktárcsa típusa: Shimanoban az Ice-tech tárcsák jobban hűlnek mint az alacsony kategóriások.
6, Fék fajtája: négy dugattyúsok erősebbek a két dugattyúsaknál.
7, Fék típusa: van némi különbség köztük."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
MC Pite
veterán
A Shimano inkább pecabotokat gyártson, ne féket
Melyik tárcsa, 800as széria? Milyen betét? Nálam a félfémes bordások jöttek be (Jagwire) a 615höza shimano gyantásakból (bordás) egyik sem. A freeza tárcsa meg... Hát, nem ég meg mint az RT65, de utána hullámos egy darabig (nem tudom mi a kuszmitol).Itthon azért olyan nagy szintkülönbségek nincsenek, én az erősebb, szakaszos fékezés híve vagyok (ha nem tartanak fel egy ösvényen ahol gyökkettővel megyünk végig). A folyamatosan fékezők hamarabb szoktak ferodol szagot árasztani.
Féloff: Első blikkre az RC-n a 8100+RT86 (Jagwire DCA885-el) sokkal jobbnak tűnik, de rendes bevetésen még nem voltam.
Most a másik jövevénnyel, meg addig a nővérével, háztartással foglalkozok még egy darabig
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Azért az sem 7köznapi, hogy feeza tárcsás tárcsafékkel valaki letolja onnan arról a bő 10%-os néhány 100 méteres lejtőről...mit csinálnál a Kárpátokban (Transzfogaras, Transalpina), csak, hogy ne beszéljek Alpokról?!
#308682Ringman...utolsó képen látszik, hogy a guminak kialakított mélyedés le van bandázsolva...így nem tartja el a gumit?... ami ha a nyereg mögül nézed látszik igazán.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Spórolós topik
- Autós topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Nyaralás topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók