Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Ixion77 #308712 üzenetére
Őőő, neki outija van, arra nem nagyon van 180-as meg 200-as tárcsa. Általában 140 és 160-as van. Ugyanúgy 4 dugattyús outi fék sem nagyon van.
Inkább a fékezési technikán kell javítani és szakaszosan, aprókat fékezve kell lejönni, nem nyomni a fékkart, mint süket a csengőt. Azért itt Magyarországon közel sem vagyunk olyan hegyes vidék, mint máshol, így elvileg elégnek kellene lennie a féknek (ott is megállnak valahogy). Főleg, hogy nem 100 kilós ő sem.
Nekem is sikerült lejtőn lejönni eddig, még gyerekkel is, több, mint 130 kg össztömeggel, és csak MT200 van a Kellysen.
A Freeza tárcsáról is hallani jókat és rosszat, így azt nem tudom mennyire gyenge keresztmetszet, bár elviekben nem gagyi kategória. Deformációról én is hallottam már, de ki tudja hogyan fékezett vele az illető.
Speedy007: MT8100-zal és gyantás BBB betétekkel eddig mindig meg tudtam állni, így nekem nem volt szükség esőben sem fémes betétre. Tegnap pont el is kapott egy zivatar, simán fékeztem ugyanúgy ahogy szárazon. Asszony biciklijén sem volt gond MT200 + RT66-al. Pedig ő sem úgy fékez, mint egy profi, gyanítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest