Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Dark Archon #281946 üzenetére
Ez megy a vizen is?!
6030D...szomorú, belegondolni is durva hogy elintézte életét így az utolsó harmadban.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tin
veterán
válasz Dark Archon #281946 üzenetére
Ez egy jó kis ride lehetett, na kb. ez az a táv, amit én most be mernék vállalni hosszban, mondjuk szintben lehetne azért még pakolni hozzá. Átlagsebességben én szerintem ennyit sem tudnék, pedig aztán a tiéd sem valami gyors. A nyakas megjegyzésed tetszett, épp ma gondolkoztam el, hogy a francba látnak az emberek előre az úton, ha lehasalok, akkor kb ki kell törnöm a nyakam, hogy lássak előre A bringád meg szép, na csak az a sárvédő....
#281948 chubby2o6: Sigma biztos beszámolta a liftezést Amúgy annyira összevissza számolják... ma direkt megnéztem a ride végén, a Karoo2 515m szintet írt az eszközön megállítás előtt, miután feltöltöttem, korrigálta 516m-re. Csináltam a ride-ból egy route-ot a Karoo dashboardon, akkor a térkép alapján kalkulál szintet, arra 488m-t ír. A Samsung Watch4-en az elevation gain 361m, de az mindig alulmér. Amúgy 6 mászást ismert fel, és 433m és 524m tengerszint feletti magasság között lifteztem. De beszéltük már nemrég itt, hogy sose tudhatod, hogy igazából egészen pontosan mennyi a szint, csak nagyságrendileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest