- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #207320 üzenetére
Hátsó Olight lámpa update: lehet, hogy én voltam figyelmetlen múltkor és a lámpa nem volt rendesen feltöltve. Ugyanis ha többször csatlakoztatom, lehúzom, arrébbpakolgatom, akkor meghülyül és sokkal előbb zöldet jelez. Várni kell pár másodpercet, ha épp egy USB-vel arrébb pakolom a töltőkábelt, és akkor nem zavarodik össze.
Azóta használtam 0 fokban, és most teljesen jól működött. Szóval félig saját hiba, félig a lámpa hülyesége, de talán mégsem olyan szörnyű az akksija.
Ezzel így nem viszem vissza.
És ismét átkerülhet az ajánlott kategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Darts kamerarendszer Target Omni
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest