- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CragON
aktív tag
válasz
INTELligent #171391 üzenetére
Ha csak egy kis szisszenésről van szó, akkor az csak a pumpából jön.
-
bardi
senior tag
válasz
INTELligent #171391 üzenetére
Szerintem a pumpából távozik a levegő. Úgy kipróbálhatod, hogy letekered, vissza, megint, megint, és nézed, hogy esik e a telóban a nyomás. Nekem is úton van az új, elvileg ez is ilyen, remélem nem átbaszás. A régi folyamatosan eresztette a levegőt, azért abban is megpróbálom majd kicserélni az o gyűrűket, de sajnos nem tud ilyen fícsört, hogy két tekerő lenne rajta.
Még jópár éve egy szobabiciklin azt hiszem sikerült 190 fölé vinnem a pulzust. Van egy emelkedő, amire ma nem mentem el, arra a részre kíváncsi vagyok, sajnos az esőzés annyira szétmosta, hogy utóbbi időben nem tudtam ott feltekerni, de előtte az rendesen megfingatott, olyan igazi tüdőszaggatós. Erről jut eszembe, még pár hónapja írtam, hogy folyton köhögök tekerések után, gyakorlatilag minden nagyobb levegővétel után, ez teljesen elmúlt, tényleg csak a tüdőnek kellett megedződnie, szóval igazatok volt.
(#171389) AXisBOLD
Szerintem ha bemész egy csavarboltba a környékeden, adnak valami hasonlót, még ha nem is koppra ugyan így néz ki, működni fog.
Én anno gördeszka felfüggesztéshez vettem így csavarokat, a gördeszkakompatibilis az 2000 volt asszem, ott meg kijött 200-ból, jobb minőségben. Vicces volt, ahogy a deszkások megpróbálták megmagyarázni, hogy az miért jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 12T - egytucat
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest