Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz trialboj #152976 üzenetére
Télre köv. alkalommal olyant nézz, aminél írja a "thermo", "thermal" kulcsszavakat. Nekem most olyanok vannak, 0 fok alatt tökéletes, valszeg -10 fokban sem fagynék kockára benne. Ha sajnálsz sokat költeni rá, irány a decathlon meg a turkálók.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ZolkoW
őstag
tedd el kullancs ellen nyárra
sityak: alin lehet 4 dolláros univerzális szivacsbetéteket venni, ha amúgy nem túl régi még a cucc, akkor én ilyet választanék bele.
más: tegnap érkezett egy ebayes stucni (kedvencem: UNO márka, már 3 ilyen van, ezek szerint gyűjtöm őket.) , de szabadságon voltam - munkahelyre kértem. A drága munkatársaim átcsomagolták egy bazinagy dobozba, úgy tették az asztalomra, én meg kaptam az enyhe szívrohamot, hogy mit rendeltem... még a pecsétes matricát is átragasztották.. ellenség már nem is kell
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
6030D
őstag
Pedig elég jól leírja a hibike és a PI hivatalos oldalán is, ha összehasonlítod a hosszú gatyákat. Van a tiéd, az a sima hosszú, van a thermal, az vastagabb, bolyhos, meg van a hybrid, amiben van softshell betét a szél ellen.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest