Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz mrobes #135732 üzenetére
az ugrálós résznél azért kb. le is írtad a választ... amire vállalják a 60 centis ugrásokat, az azt jelenti, hogy a max. megengedett súllyal is tudnia kell, meg nem illik hogy az első ilyennél kimúljon a váz, szóval azért azok is elég kemény követelmények, még ha elsőre nem is tűnnek annak. Most akárhogy kerestem, nem jött elő az a kategórialista, amiben a 60 centi is szerepel, a vázam kis könyvecskéjét pedig nem találom. Na nem baj, nálam amúgy sem igen szoktak elemelkedni a kerekek
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
válasz mrobes #135732 üzenetére
Ugrabugrálni trail-enduro-t szoktak venni a topiklakók, egy xc nem tom meddig bírná, nem erre szánták. Vagy ez nem xc?
Lánc fronton ajánlom shimano helyett az sram-ot meg a kmc-t, patentszemet is adnak hozzájuk. +1 patentszem, egy olyan mini multitool, amin láncbontó is van kis helyen elfér és jó ha van az embernél, én nemrég 10 euróért vettem egy ilyent, teljesen jó.
A squirt wax úgy tűnik megosztó, de a többségnek azért bevált, szal megérhet egy próbát neked isFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest