Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz woodworm #126822 üzenetére
Ha a keret 10k/gumi akkor nagyon tudom ajánlani a Panaracer GravelKing SK-t 43-as méretben. Ez egy valódi 43-as, igaz nem 50. Picit bütykös, de iszonyat jól gurul aszfalton, én vígan megyek vele 4-5 órákat ha úgy tartja kedvem. Nem nagyon eszi az aszfalt. Földúton sokkal jobban tapad mint egy slick, vizes aszfalton ég és föld a különbség, én mostanában még hóban is mentem vele. Nem egy agyonvastagított dögnehéz trekking gumi, de nem is hajszálvékony, van benne defektvédelem. Útegyenletlenségeknél szépen "rugózik". Nekem kb. májustól októberig volt fent (utána ment fel a 32-es verziója sárvédővel), nem kaptam még defektet pedig sokszor használtam olyan helyen ahova inkább monti kellett volna.
Vagy még ott van a Schwalbe G-One Speed, ez majdnem slick, nagyon jó kis gumi és van belőle 50-622-es változat. [link]
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
Rugós nyereg Nem véletlen van az összes tanyabikeon olyan, minden ütést a gerincedben érzel nélküle egyenes üléspozíciónál.
A rugós nyeregcső egy baromság amit azért találtak ki mert elfelejtették a rugós nyerget. A nyereg 60 év után is prímán működik és ugyan az a funkcionalitást nyújtja (vagy jobbat).
Normális árban pl. Selle monte grappa [link] Férfiaknak célszerűen a man jelzéssel ellátott darabok. A hugomnak van virágos női, az számomra nagyon széles.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Ha befér a vázba és az kell, hogy kényelmes legyen, akkor ez is jó lehet.
Continental Race King PerformanceMerida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android játékok topikja
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest