- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tufa_ #100731 üzenetére
Ha jól láttam akkor is szólt mikor nem hajtottál,tehát nem a hajtómű,hanem a hátsó kerék forgásával függ össze.Bár eléggé torzított lehet a hang,én is küllőnek hallom,olyan mintha valami bele-bele érne a küllőkbe,vagy lazább küllőkre kerülve a terhelés,azok megmoccannának egymáson,esetleg a küllőfejeknél.Gondolom ha nem ülsz rajta nem is szól.Még a hátsó csapágy lehet,de az durva lenne ha ennyire szólna.
Helyben állva,forgatva a hátsó kereket,különböző helyeken ránehezedve elő kellene tudni idézni ezt a hangot,persze ha az a küllőktől jön.Küllőhúzással meg vigyázz,mert könnyen nyolcast húzol kerekedbe ha nem figyelsz.
6030D...ha még így látatlanban is úgy gondolom nagyon unnám,akkor tényleg nem éri meg kockáztatni és pénzt adni ki görgőért...meg a kilométerórát is át kellene szereljem hátra.
(#100733) szkink ...nem tudom,én eddig csalódtam ezekben a nagy-tudású saját márkás csodákban.Igaz nem volt Cube,Cannondale,vagy Speci sem,de nejem Kelly's mérője olyanokat művelt,hogy gyenge elemnél bármit megnyomtál,azonnal lenullázott minden beállítást,beleértve az össze megtett távolságot és kerékméretet is.Na az aztán bosszantó...ja és nem tudott csak 9999 km-t,ellenben a megtett távot 2 tizedes pontossággal jelezte.
Van vásárlásában némi rizikó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest