Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Nekem egy Fotonyk van a Rudytól, fotokromatikus. Engem is érdekelt ez a dolog korábban. A gyártói oldalon írnak erről a [GY.I.K.] részben: kimásolom ide: " Elveszti-e a fényre sötétedő lencse a fényre sötétedő tulajdonságát? Ha igen, mennyi idő alatt?
A Rudy Project által kínált ImpactX fényre sötétedő lencsék egyik alap tulajdonságukat, a fényre sötétedésüket nem vesztik el az évek múlásával, de az aktiválódási sebessége és a lencse munkatartománya csökkenhet. Ezek mértéke és bekövetkezése erősen függ a felhasználási körülményeitől, a lencsék tárolási módjától és azok tisztításától is." -
nagyúr
-
Fall-N
veterán
Állítható stucni egy vacak, mert hamar kotyogós lesz. Legyen jó a stucni elsőre és akkor nem kell állítgatni. Volt nekem is és normál használat mellett kopott ki így oldalra mozgott. Kormánynak nem szerencsés ha van fölösleges mozgása.
Morris: Én elfelejteném a KTM-et, mert semmi kiemelkedő dolgot nem tud és adott keret mellett mindig gyengébb lesz a felszereltsége. Külsőre sem nagy szám a többi ismert márka mellett, így semmi sem szól mellette. Külsőre nekem is bejönnek például a CTM (nem elírás) biciklik, de nem feltétlenül ragaszkodnék hozzá ha vennék biciklit. Arról nem is beszélve, hogy használtam meg főleg nem nagy durranás egy régi KTM bicikli. Mert ha például egy új karbon vázas cucc tetszene meg akkor azt mondanám, hogy jól van a váz miatt talán még alternatíva lehet. Persze abból sem az olcsó, mert ott még nehéz is a belépő szint a karbonhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Most inkább én irigylek közületek mindenkit!....Az itteni téli hónapok után jobban tudjátok élvezni a 10fok "meleget".....én meg panaszkodtam a 40fokra és most a 10re is...ja, és a szar minőségű utakra. Tudom, hogy a hiba bennem van...fenének rohangálok itt össze-vissza
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
jjeahh
nagyúr
Milyen gyakran szokás szétszedni amúgy ezeket? Vagy amíg nincs baj vele, hagyjam a francba? Amúgy milyen agy ez?
itouchfan: most nekem is ilyen volt, de nem a sár miatt, hanem mert sz*r a formám. Nem tudom tavaly télen mit csináltam másképp, de február-márciusban emlékeim szerint jobb passzban voltam .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem csoda,hogy hangosak,2 nagy kalapács,rugó mindegyik alatt,gyér reteszelés. Biztos tartósak is.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
krypton
senior tag
Köszönöm a segítséget! Közben látom a többiek válaszát is, tehát akkor a crosstrekking kerékpárokról lebeszélnétek ha csak városba kell meg munkaba járáshoz. Onnan jön az új bicikli SZÉP kártyáról, hogy felgyűlt már egy nagyobb összeg rajta, alap járaton nem vennék biciklit.
Milyen kerékpár lenne a nekem való? A Courier DT jó vétel lenne számomra (kb 190 magas vagyok, azért ez a méret)?Mellesleg eddig is egy crosstrekking féle Schwinn-Csepel Air kerékpárral toltam, azért indultam ki innen
[ Szerkesztve ]
-
robee19
tag
Semmi baja nem lett egy apróbb festéklepattanást leszámítva a fékkaron.
Azért ha a 60km-es tervet nem is sikerült teljesíteni 2 órával később csak mentem legalább egy kisebb Ebes-Hajdúszoboszló kört.
A nyereg jónak tűnik, de igazából egy hosszabb körön tudom majd eldönteni igazán. Viszont mindenképpen szükségem van egy 0mm hátrahajlású nyeregcsőre.Hasaggymeg: simán az aszfalt. A bringa totál kirepült alólam, mikor hozzáértés az elsőfékhez, én meg dobtam egy fejes/hasast az útra. A sisak is kapott egy pici ütést, de nem vészes. Ellenben a kulccsontom alatt a bordám igencsak szúr....
-
nagyúr
Három cuccot néztem ki tőlük , nem kifejezetten télre hanem ilyen hűvösebb tavaszi, őszi napokra.
Próba cseresznye meg is rendeltem aztán meglátjuk, csak gondoltam hátha van itt akinek akad velük személyes tapasztalata.
Az eredeti áruk nagyon horror de most elég csábító volt ez az akció. Régóta be akartam már szerezni ilyen átmeneti ruházatot.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
jjeahh
nagyúr
Éjszaka itt is -6 volt, az út szintén locsi-pancsi mert tegnap havazott. A bringa és az egész ruházatom, még a sisak is full sár-spricc lett . Nem számít, egy jót tekertem, lemosom a bringát 10 perc alatt oszt csók.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
xy.zsolt
őstag
nekem pont az jön be hogy nincs hangja a mavic-nak. Tegnap egy speci mögé keveredtem....hát rossz volt hallani azt a recsegős kerepelést Ha viszel magaddal egy sípot azzal annyival vagy előrébb, hogy amég fújod két kézzel tudsz kormányozni
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
parkr
őstag
van ilyen computer tartóval egybeépített is, én tuti valami ilyesmit választanék
-
RaiZka
tag
röviden és tömören a havi 1-2 defekt megfelelő nyomás mellett. (25mm) Cseréltem felniszalagot, normális belsőkkel próbálkoztam, semmi javulás. Haver aki hozzám hasonlóan kicsit nagyobb darab hasonlóra panaszkodott. Általában azoktól olvastam jókat akik 80kg alattiak. A CX-re most valami masszívat keresek. Pl a trekkingemen Schwalbe Marathon van közel 10.000km alatt nulla defektem volt vele. Amikor viszonylag ki van reggel számolva az időm melóba menet, nem sok időm van illetve nem is nagyon szeretnék belsőket cserélgetni.
(#157682) Maximum1 köszi szépen meglesem.
-
RaiZka
tag
gyanitom hogy 90kg alatt vagy, szerintem ez a kulcs..
(#157714) Jester01 hasonlo valaszra szamitottam. Ezert tudom csak a sulyommal magyarazni.. 3000-4000 biztos volt benne.. sosem volt szilank vagy tudke benne.
(#157715) jjeahh nem hiszem, hogy eljön a montis korszak nálam. Persze baromira élvezem hogy a 35ös gumik nem verik le a veséimet.. Csnyon Cx-be voltam szerelmes, de nem az én pénztárcámnak való sajnos..
(#157722) HEAHEA köszi neked is. Akkor Vagy a Pdnaracer vagy a Gator Hardshell lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Szakbarbár
aktív tag
Jó neked. Én itthon maradtam egy egy hónapos hasfájós és egy 2,5 éves hisztis gyerekkel. Eddig hétköznap anyós-após átjött segíteni de most paráznak, hogy hazahozom a nyavalyát és önkéntes karanténba vonultak.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
veterán
Pont ezt nem értettem, hogy mit akar mondani 6030D.
Merthogy én azon háborogtam hogy nem elég ez az őrület, most még unalmában pont 16-kor fog neki mindenki hobbi/sport kerékpározni hogy haza se lehessen vezetni normálisan, nem arról beszélek aki munkába jár vele.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
A bringával járás nem megoldható. Pontosítok:
- A forgalom szerintem életveszélyes
- Nem szánok 60 percet a munkahelyemre jutásra irányonként
- Nem áll szándékomban megázni, leégni, megfázni, elesni (egyáltalán semennyire, nem csak komolyan megsérülni) így kb az április 15-június 30 és az augusztus 20-október 15 marad időjárás szempontból.
- Nem vagyok olyan fizikai kondícióban
- Nem akarok a munkahelyemen zuhanyozni
Olyat próbáltam már hogy vittem a bringám, leparkoltam Gödöllő szélében és onnan mentem be azzal, sok értelme nem volt. Korábban volt egy B'Twin B'Fold összecsukósom (14" kerék, 1 sebesség, asszem 46-11 áttétel, kb 60 col) mikor még egyetemre jártam pesten, néha vittem magammal vonattal és pesten belül mászkáltam vele, jó időben jó volt.6:15 masszívan munkábajárós időszak, mindenki 120-szal száguld. Én is utálom a közeli előzéseket, sose csinálok ilyet.
Gyerekkoromban voltam ott a látóké picsájában egyszer, szoboszlón nőttem fel.
Milyen sorról van szó? Lehet, hogy lehet cserélni, lehet hogy nem.
Nekem is a kék bringámon amiről raktam föl képet olyan van, hogy 7-es agyon 9-es sorból 8, kivettem a 26-30-at, beraktam egy másik sorból a 28-at.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
rétisün
veterán
a 11-es az a lánckerék, ami úgy van kialakítva, hogy 'megfogja' a záróanyát. ha azt kiveszed, nem biztos, hogy nem fog letekeredni a záróanya. kell hozzá egy 12-eshez való záróanya, hogy tuti legyen.
(#158140) rasotamas: cserélhető az, csak ki kell ütni a stiftet....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Paxker315
addikt
Sh-nál nincs ilyen megkötés, hogy miket lehet egymás után pakolni? Mert campagnál jelölik kül betűkkel, s csak úgy fog megfelelően működni. Egy 19A helyére 19C-t pl. nem tudsz tenni, mert nagyon nem fogja szeretni a váltást. A "túltolom, visszaengedem" vagy "ott tartom a kart 3-4 mp-ig" meg "hajtás közben nem váltok, megvárom.." nem igazán opciók : )
Sh-nál nincsenek ilyen kombinációk? Miche soroknál úgy vettem észre, sokszor "ahogy esik, úgy puffan" módon vannak a bordák felmarva. VOlt sorom, aminél 15-->16t nem működött sehogy, de 15-ről 17t-re vagy 15-->19-re instant váltott.. csak a szomszédosra nem.. [kép]
-
jjeahh
nagyúr
Ja, a drága szemüvegek lencséje gyakran sokkal jobb, de nem indokolja a magas árat, ezt onnan tudom, hogy a felkapott minőséginek számító aliexpresses márkák, mint a 20/20 lencséje is jó... mindössze 10 dolcsiért . Szal el van szállva a jobb napszemüvegek ára szerintem, mert a komoly márkák többsége nagyrészt 2 nagy vállalat tulajdonában van és megtehetik, hogy drágán adják. Csak azt nem értem, hogy kisebb különálló cégek miért nem használják ezt ki és miért nem csinál senki olcsón sok jó napszemüveget. Hatalmas a piaci rés, bőven lenne benne üzlet sztem.
-
jjeahh
nagyúr
Munkába lehet menni nálunk is, "sajnos" nekem a melóm is itthonülős, szal ez sem lehet kifogás a tekerésre. Melóba járó emberek kell vigyenek magukkal egy kinyomtatott kitöltött papírt, amit megmutatnak a rendőröknek igazolvánnyal együtt. Valszeg nálatok is ez lesz előbb utóbb. Bár gondolom úgy nem egy nagy élmény tekerni, hogy kilóméterenként igazoltatnak
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Vagy csak rosszul tájékozódsz,és minden igazoltatásnál megköszönöd a hasznos iránymutatást.
(#158360) jjeahh...az év még hosszú,itt emberi számítás szerint 1-3 hónapról beszélünk.Te amúgy meg kisunnyoghatsz a vadonba,nem? Hisz ott lax közel az erdőhöz,ott meg nincsnek zsernyákok.
Én elvileg hamarosan kapok papírt a tilalom "semlegesítésére",ugyanakkor nindzsának öltözve elég nehéz lesz megmagyarázni,hogy otthonomtól 250m-re található munkahelyemre igyexek onnan...éppen 15km-re valahol.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-
flash-
veterán
Kijárási tilialomban lehet bringázni, de egyedül vagy egy háztartásban lévőkkel!
3. § A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletbenmeghatározott alapos indokkal kerülhet sor.4. §(1) A 3. § szerinti alapos indok:
d)az egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés az 5. §szerint,
5. §Egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen,valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagyugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 métertávolságot kell tartani.
-
jjeahh
nagyúr
Nálatok ha jól látom nem írja, hogy csak a lakhely körül lehet sportolni, vagy igen? Mert nálunk ez van, így a bringa felejtős és részemről egyelőre a futás is, mert szvsz csak a természetben biztonságos futni és az nem a lakhelyem mellett van. Vagyis na... komoot-on megnéztem és 6-700m a legközelebbi terep a lépcsőháztól, odáig ha elkapnak, kötekednek.
Amúgy ti kibírjátok, mert csak 2 hétre szól (?) a tilalom, felénk elvileg addig érvényes a korlátozás, amíg visszaszorul a vírus, szal itt eléggé kilátástalan a helyzetFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest