- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Triathlete #105179 üzenetére
Akkor te lehetsz az egyik országútis a sok közük,melyik általában kábé olyan sebességgel megy felfele a bányához,mint ahogy én ereszkedek lefele.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #105176 üzenetére
Talán Konrád Attilának hívják (StLui biztos tudja),aki szervezi a Dunakanyar MTB karikáit.
#105177) Tothgera30...akkor erős lábú sznoboknak készítik.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Shummo #105158 üzenetére
Nem rossz,arra való amire szeretnéd.Jobbat ennyiért már inkább csak használtan találnál.Azok a kerekek azért bírják a padkákat,ésszel véve őket,még egy országúti sem szeppen meg holmi járdaszegélytől.
(#105156) Tothgera30...ilyenre fáj 3060D kollégánk foga.
...amúgy meg a "Skoda" szó annyiszor elhangzik az elején mint a "Soros" szó egy Németh Szilárd sajtótájékoztatón
.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
emiki6 #105136 üzenetére
Ne gondolkodj,fogd a Staigert mint egy pitbull,majd ha elúszik nézz mást.Leírás szerint is jó gép az...és meglepően könnyű!
Kezdő kerékpárosnak,városban stb.cirkáláshoz úgysem ajánlunk országútit,az kicsit olyan mintha városban kocsikázni,vagy túrázni mondjuk Ferrarit vásárolnál.Ne tégy úgy mint feleségem,aki a koskormány "gyerebesége" miatt vásárolt CX gépet.
(#105137) Wyll...hát ha a kerékpározást sétálásnak rögzíti az elég porhéjas.Ha csak azt akarod látni hol jártál akkor jó,de minden egyébre (elégetett kalória,sebesség,szintlegyűrés,fejlődés stb.) kevés.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Solad #105123 üzenetére
...de vennél neki egy sz@r fakanalat,vagy tésztaszűrőt,mindjárt a fejedhez vágná.
Vasinger...szerintem meleg lesz.Amúgy nekem 2 másik van tőlük és egész jók.
zoli03..."nem fogok többszörös áron alkoholt venni"...mondd ezt egy vidéki kocsmában!
(Amúgy nekem otthonról van,ott olcsóbb bármilyen spraynél,fél liter,mely tovább tart mint a kerékpárod,~7 lej ~ 500 forint)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Solad #105118 üzenetére
Csapágyasra hajtottad korcsolyás combjaiddal.
...amúgy marha drága egy olyan hajtómű,sokan tényleg bringát vesznek annyiból...kettőt.
WunderKinder...amíg lecseréled valami Sramra próbáld terepen a lánccal megfeszíteni,ergo válts nagyobb tányérokra.Ez persze főleg ereszkedésnél működik,de a lánc is akkor csapkod a legjobban.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bunddog #105100 üzenetére
Igen,ajánlom. Úgy találtam,hogy megmértem ülőcsonttávolságomat,majd kiderült nekem 160mm-es kellene.Na olyan sportnyeregben nem nagyon létezik,ez meg 155mm-es.Van ebből 145-ös is.Betét nélkül használom,egyetlen betétes nadrágom nem tudom használni,kényelmetlennek érzem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Pendragon911 #105098 üzenetére
Ez visszalépés lenne a Gepidához képest.50e alatt,de még 100 alatt sem igazán lehet újonnan normális kerékpárt vásárolni.Ennyiért inkább használtat.Szerintem...Amúgy meg a deca trekkingjei borzalmasan néznek ki.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bunddog #105083 üzenetére
Azóta nem voltam ott,de ami késik az jön.
(#105059) pc360 ...ahogy a lefty,vagy a pinion rendszerek ajnározása ellenére is gyengén történő elterjedése,úgy az is érdekelt,hogy ha annyira jó a kivágott nyereg,miért nem minden profi olyannal nyomja.(Előrebocsájtom,hogy nem ellene akarok kampányolni,hisz nekem is ilyen van) ...és bizony olvastam olyan tudományos tanulmányt,mely szerint nem jobb,sőt.Minden esetre nem egy lefutott meccs ez a lyukas nyereg dolog.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
kalifa777 #105081 üzenetére
Egerben több kerékpárút is van,bár azon kanyarogni tandemmel nem tudom mennyire kényelmes..Szilvásváradon nem nagyon van,ott a környező településeket (Nagyvisnyó,Mályinka,Bélapátfalva,Dédestapolcsány,Csermely stb.),összekötő utak nem annyira forgalmasak,ott lehet jókat karikázni.Na meg ott van Balaton is egy köpésre...mármint a település,nem a tó.
(#105076) 6030D...nejem oda nem nagyon akar jönni velem,pedig most ez is itthon van. Felfele még csak-csak elmegy,de ereszkedni nagyon fél,30%-ban rollerezik egyik letett lábbal.
...mondjuk a Fultán kereszt után most én is azon az ösvényen ereszkedtem be melyik a tábla szerint az erdei játszótérhez/királyréti tóhoz vezet és hát helyenként közel álltam ahhoz,hogy leszálljak.Helyenként akkora kövekkel van megszórva az út,hogy nem könnyű a kerékpáron maradni.Amúgy Dobogókőről az erdőn lefele Pilisszentkeret felé is ugyanaz a helyzet,helyenként 50-100m-es meredekebb szakaszok vannak erdei munkagépeknek alkalmas fejnagyságú kősziklákkal megszórva,melyeken ereszkedni minimum kockázatos,maximum őrültség.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #105076 üzenetére
Elindultam azon,aztán annak ellenére,hogy erőm végét járta,valamiért mégis a másik volt szimpatikusabb,így az első 30 méter után átvágtam az erdőn az ösvényre.
(#105072) IMIIKE1998...29-esem van és +(#105074) hegyimorc tényleg úgy nézett ki mint aki most vette elő bringáját.Azon nem 500km út pora ült,szerintem az idén sem ment annyit,nem,hogy a tegnap.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #105063 üzenetére
Megmérettetem és kevésnek találtattam...legalábbis ami egy seggel a Csóványost illeti.Igaz a Fultán kereszttől a gyalogösvényen mentem,de a tegnapi nejem által kierőltetett versenyzés a Dobogókőre még nagyon ott volt a lábaimban,így legalább 3x meg kellett álljak 1-1-percre.
(Állva hagyott egy országútis,aztán neki több sem kellett,uccu utána,én meg kénytelen-kelletlen követtem őket.Tudtam asszonyság majd meghal Pilisszentkeresztnél a meredeken,így én ott tovább mentem és mivel a kiszemelt fickónak még a hátát sem láttam már sokáig,vigaszdíjként lehagytam egy másik országútist,aki karbon Pinarello-ja ellenére szerencsétlen biztos első tavaszi tekerését nyomta.) Hiába na,így 50 felé egyre több idő kell a regenerálódásra.
Már csak az egynaposok mennek.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bimbilla09 #105041 üzenetére
Mondd,hogy viccelsz!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #104985 üzenetére
Embere válogatja,van aki olyan zajos,karbantartásért szinte rímánkodó kerékpárt nyúz,hogy fáj a fülem tőle,engem meg egyetlen apró reccsenés,pattogás is azonnal gondolkodóba ejt.Nyilván ez a 2 véglet.
Runner...te még így is pénzednél vagy,de egy nem szerelő most vakar6ná fejét,az biztos...hacsak nem az fentebb említett előbbi típus.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #104941 üzenetére
Fura,mert olyan "butának" tűnik a Trek egy Sup,vagy Speci mellett.Lehet az alsó vázcső más irányba való vastagítása és a nyeregvázcső hülye hajlítása miatt,de az utóbbiak olyan kecses,nyurgának tűnnek a Trek mellett.
szerk....nem akarom a teszkósbringa tulajdonosokat megbántani,de olyan kinézete van. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #104904 üzenetére
"Fullost" mondott valaki? Na mutatok én egy fullost!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
emiki6 #104909 üzenetére
Az új "A"livio már ott van a szeren (de még akár a régi is).Utána sorban jön Deore,SLX/LX,és XT,na meg a sznoboknak az XTR.Én nem aggódnék a méret miatt,annyira jól néz ki az a Staiger,hogy meglátogatnám egy hozzáértő haverral,mert ha olyan mint a képeken akkor jó vétel lehet.
Runner...láttad a Staigert? A látszat csalhat,de a képek szerint nem úgy néz ki mint amelyik nagy-generált igényel. Én mindenképp megnézném.
(#104918) Zsohi...húha,szép az a kerékpár! Kár,hogy eltakarja az a Felt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A Bükk lábánál vétek lenne mást venni mint tveninájnert.Először valami 1.7-es aszfalt gumival,majd ha kell mehet a bütykös rá.Ha mehet használt is akkor az összefoglalóban vannak a honlapok,ha meg csak új akkor nézz körül az interneten és keress valamit ami tetszik,majd itt véleményeztesd.
Szerk:Ja és természetesen Isten Hozott!(#104893) emiki6...én amúgy valahova 150-200 közé tenném az első komolyabb,új kerékpárt.Használtban már egész jó is kerülhet annyiért.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #104871 üzenetére
Mennék,hisz a fél parkot lefoglaltam nejemnek,meg magamnak.
Ő még nem is tudja mekkora íbájkos lesz!
10-től van foglalásom folyamatosan 16 akármeddig,mert akkor veszem ki az utolsót,így ott kell legyek időben.Ott találkozunk.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
varsam #104856 üzenetére
Engem meg a merev-farúak,de mindent néztem ami nagyobb méretben elérhető volt.M-es van elég,de L,esetleg XL nem sok.Márka téren is mindenevő vagyok és a SpeciCubeTrekSupGhostKelly'sRockMRoseCanyon stb-stb-t mind egyformának tartom,mindegyikből vannak jobb szériák,meg kevésbé jók,így majdnem mindegy mit próbálok csak más legyen mint enyém,hogy összehasonlíthassam.Persze ha lehet mind felsőbb kategóriásokat,mert lentebb azért már nem akar menni az ember fia,ugyebár.Kevés az az idő igazán kipróbálni akármit is,főleg ha be sem állíthatod a rugózást súlyodhoz,de hát több mint a semmi,és egy 1,5- 2 millás géphez valószínű ennél közelebb úgysem fogok kerülni.
(#104857) szkink ...a szín volt amit a legkevésbé vettem figyelembe.
(#104868) StLui ...általában semmiben,hisz egy ideje bevett szokás a rejtett áremelést spórlással megejteni.Félmilla alatti gépekben nem találsz már Deore szintű féket sem,és a Rebát sem dobálják úgy mint régen.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #104840 üzenetére
Érdemes,sokan is teszik.Ugyanakkor vigyázni kell a mérettel,biztos kell legyél benne.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
emiki6 #104841 üzenetére
Tény hogy drágább a Staiger,de a képek szerint kifogástalan az állapota,szinte újszerű...otthagyni valahol őrizetlenül meg egyetlen 100kilo fölötti kerékpárt sem lehet.
(#104838) RaiZka...betábláztam úgy magam mint a zasszonyt is 10 órától 16-ig!
Lesz ott e-biketúl,össztelósig minden ami belefér.(Elektromos nem nekem
)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
draco31 #104821 üzenetére
Ha régiségként akarod helyrehozni rendben,de ezt használni már nem kóser.
(#104831) Mister X...lehet Bélát éppen most rúgattad ki?
(#104824) emiki6...a Stiger messze jobb felszereltségű mint bármelyik onnan,a Cube-al együtt integrált hajtóművel van szerelve,ami sokat dob árán,minőségén.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
szkink #104784 üzenetére
Próba szerencse,láttunk itt még csodát.
Amúgy meg teljesen valóságos,csak azt nem értem egy kormánydugó miért olyan drága,325 forint,mikor a kerékszett csak 265.
(#104783) PartyNewl...mi az,hogy a térded alatt? Most az ízület fáj,vagy valami izom? Próbálj úgy tekerni,hogy másik lábad terheled jobban,amíg ez helyrejön.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Köszönöm mindnyájatoknak!
jjeahh...ez nem sokat segített volna,nem a kormányon volt a kezem mikor hátratörtem...legalábbis úgy emléxem.
Tegnap éppen azon gondolkodtam milyen jó lenne visszanézni,tanulni a hibákból.Még pár évtized és majd talán a nagy testvér mindenhol figyelni fog minket,lehetővé téve,hogy visszanézzük fél életünket.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szerk:...látom nem is egy percért,hisz ő már éppen elég hírneves.
(#104761) 6030D...feszegettem 6áraimat a fóti erdőben...és hát azok elég szűknek bizonyultak.
Bár dagadt virsliujjaim vannak (jegygyűrű off
),úgy tűnik csont nem tört,így talán holnap már lehet lesz kis...magyar aszfalt.
Amúgy tényleg nem kell szélesebb,hisz látszólag ezzel is tudok annyira vadulni,hogy összetörjem magam.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #104754 üzenetére
Biztos kontrás.
Más...ezt kaptam ma Crank Brothers-tű....ezt meg egyik fától az erdőben a tegnap.
(#104759) Zsohi...kísérti a sorsot egy perc hírnév kedvéért,az biztos.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pozsoka #104729 üzenetére
Nem gyártanak külön a Balaton körbetekerésére alkalmas kategóriát,hisz BMX-től időfutam gépig mindennel körbe lehet,és már körbe is tekerték azt. Az is fura lenne,ha valaki csak erre a célra vásárolna egy kerékpárt,de ha már itt tartunk akkor pl. emiki6 által kinézett kerékpár például egyik legelterjedtebb "Balatonkörbetekerő" típus,ha szabad így nevezzem.
(#104725) -=RelakS=-...erről az a számítógépes mondás jut eszembe,hogy én nem a géppel szeretnék játszani,hanem a gépen.Vagyis meglehetősen macerásnak érzem egyáltalán követni 2-3,vagy éppen 4 lánc rotálását,nemhogy még cserélgetni őket,majd meg végül vásárolni egyszerre annyi láncot.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
emiki6 #104720 üzenetére
Ne a nyeregcsővel próbálj számodra megfelelő méretű bringát csinálni.
6030D...0,75nél rendelem,1nél cserélém a láncot.Ha bárhol 1-2 helyen beesik az egyes,azonnal cserélem.Sor cseréje sokat múlik azon is,hogy mennyire változatos terepen jársz,mert meglehet,hogy 2-3 lánckerék viszi el a kopás javát,így erősen megrövidítve a sor életét.
emiki6...meg.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz #104707 üzenetére
Innen nekem a Merida,meg a Gate 70,de ezeknek az ára is mutatja.
(#104708) Runner_fxr...faxa!
Zsákbamaxxka.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pittlaren #104694 üzenetére
Itt Magyarországon nincs ilyen "szerencséd". Erdélyben más tál tészta,de azért ott is nagyobb az esélye,hogy nyakadat töröd egy kanyarban,mintsem medve támad meg kerékpározás közben.Nem is tudom van-e ilyen eset feljegyezve,szerintem nincs...ugyanakkor,persze,a félelemnem nehéz parancsolni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pittlaren #104684 üzenetére
Előtte mit láttál,a Dzsungel Könyvét,vagy a Micimackót?
TomMusic...az nem árt a becsúszónak,ha utána szépen törlöd,legalább tiszta lesz tőle,a szimering mellett meg úgysem mehet be semmi.
Foose...Nekem ilyen van, elég lassú felfújni vele egy vastagabb gumit de a villát is simán felfújja 11 bárra.... Na meg viszonylag drága mulatság.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
gergo5991 #104629 üzenetére
Hacsak nem versenyzel,vagy milliomosként tengeted életed,kétlem bármilyen pontos kerékpárhozzádillesztés megérne 150 eurót.
MÁS...Sagan ügyesen odatette,saját pályán megverve végén a pályás múltú szökőtársát.Brutális ez a Párizs-Roubaix,5 óra tiszta gyötrelem,észvesztő ~43km/h átlaggal azon a kockaköves szakaszokkal fűszerezett ~250km távon.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
StLui #104632 üzenetére
Amit hiányoltam ScottTrekFocusKTMRoseSuperiorCTMKenzelGiantSpecializedWilier stb-stb,melyek nem képviseltették magukat.Semmi új,semmi különlegesség,nevetséges próbapálya,kevés próbakerékpár.Nagy méretű,XL,de még L-es próbabringa sem nagyon volt,így egy rókával szerelt 19" karbon kockát vettem el kínomban és kihasználva a kölcsönző személyzet teljes figyelmetlenségét,elvittem a pályán kívülre,messze a vasúttörténeti park hátsó udvarára,ahol egy lélek sem volt és ahol a síneken és építési gödrökben erőlködtem 15-20 perc alatt valamennyire összehasonlítani a villát a Manitoummal,a könnyű karbont az alummal és az xt pöcögtetőt,meg féket a Deoremmal.Aligha sikerült.Az aszfalt pályán sisak nélküli suhancok mentek hajmeresztő kamikaze köröket elektromos össztelósokkal,csodával 6áros módon nem ölve meg sem magukat,sem mást.
Bent egy animátor erőlködött,összességében izzadságszagú volt az egész. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
StLui #104630 üzenetére
Köszi átadom!
Ma a kiállításon voltam és...csalódás volt.
Kevés,kicsi és a gyenge szavak jutnak eszembe róla.Ez a cicaharc a Budapest Expo és a Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség között nekünk,bringásoknak ártott a legtöbbet.
szerk: Nagymaroson a Fehérhegy utca amiről beszélek,mely meredek,majd még meredekebb,majd egyszer csak rá kell szó szerint feküdni a kormányra,hogy az első kereket lent tartsd,aztán ugyanez fejednyi kövekkel kirakott úton,majd nyomvályús földút és vége...az útnak is és neked is. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
StLui #104584 üzenetére
Már kezdetem irigykedni,hogy bandázás volt,de nejem (akinek vagyon fézbükkje,ugyebár
) megnyugtatott,hogy nem volt semmi.
Hol voltál,és hogy van most a vállad? Jó,hogy nem kulccsont,mert az hamar összejön.Amúgy nejem tegnap panoráma félmaratont futott,nekem meg kötelező program volt szurkolni.
Közben azért beszúrtam egy Nagymaros Zebegényt a hegyen át,majd vissza az úton és még egyszer fel a hegyre,melyre először nem sikerült egy seggel,így nem hagyott nyugodni...másodszorra is leszálltam a tetejétől 50m-re.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
deny330 #104569 üzenetére
Úgy van.Az egyes fogak a lánc húzási itányába mind jobban elkopnak,nagyobb lesz közöttük a "völgy",lassan elfogy a tetejük újan lapos hegye,egyre hegyesebbek lesznek.Már kis használat után is beleakad körmöd a húzás irányában keletkező sorjába,ha a fogak hegyének oldalát visszafelé megkaparod.Extrém kopásnál már körfűrésszerűen hegyes lesz az egész.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
TomMusic #104523 üzenetére
Nem,pontosan ez a legtöbb láncnyúlásmérő gyenge pontja,hogy 2 irányba tolja a kopott gyűrűket,így hamis nyúlási értéket mutat,ugyanis egyes csapszeg között a távolság ami igazán fontos.Ez pedig úgy nő,hogy a csapszegek lánclapokkal érintkező pontjain bemarások keletkeznek a forgástól,a lánclapok lyukjai meg kimaródnak.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Holnap.megyek a bringakiállításra...teszek egy nyáladzót is nyakamba,csak a biztonság kedvéért.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #104481 üzenetére
Nálam egy nyúlt KMC és egy körmös kulcs játszik.
Gabro0...nem is értem,mert egy örzött,zárt stb.helyen elég egy komolyabb zár,ha meg veszélyes helyen akarod hagyni őrizetlenül,már semmi sem,így tulajdonképp mindig elég egyetlen jó zár.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
trialboj #104465 üzenetére
Nem kell vitatkozni,csak egyet fotózni,és hívni a rendőrséget.Amúgy olyan lopási módszerről is.hallottam,hogy a tiéd mellé feltesznek egy második zárat.
StLui...addig örülj amíg nem kell még cserélni.
M3aN...aki ebben segít neked árulónak kiáltom ki!...méghogy lecserélni a bringát elektromos rollerre! Pfff...
TomMusic...a bolti is kuka.....amúgy enyémben 25ezer van és nincs így elkopva.Te vagy az Förstner?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ígyvanferi #104441 üzenetére
Biztos az árvíz miatt készült a fotó is.
(#104442) rob210...uff,én beszéltem.Tény,hogy enyémet áron alul adtam el...xtr bovdenezés,Alivio octalink hajtómű,első váltó,hátsó sor és pöcögtető,Deore fékek,Dart1 villa,LX agyra fűzött (hátsó kazettás) kerekek,SLX hátsó váltó
Örült is a fickó neki mint majom a farkának.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #104438 üzenetére
Huba Szamek!
Na nemááár!...on second thought az csakis optikai csalódás lehet,biztos az tartja a sárvédőt...
(#104439) TomMusic ...az a Shimano un. megarange-e lehet. Remélhetően kezeli az a váltó,mert vannak 2ségeim.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Hasaggymeg #104434 üzenetére
Azon kívűl,hogy szerintem max.40-et ér (talán még annyit sem!),semmi baj vele.Én ezt adtam el hatvanért.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Itt egy kis olvasnivaló a kormányszélességről,és annak a kormányszárral való viszonyáról.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #104408 üzenetére
+Tothgera...a helyzet az,hogy lefele (sem
) remekelek,így a 40km/h terepen az az abszolút csúcs,ott meg eddig elégnek éreztem a kormány szélességét.Felfele szoktam szívesebben menni,azt jobban is szeretem (
) .Gyárilag ilyen volt a kerékpáron,ebből vágtam 2-2cm-t és még azt is szoknom kellett a régihez képest.Ha most cserélnék,talán kipróbálnék szélesebbet is,de 720 fölött nekem biztos balesetveszélyes lenne,amíg megszoknám mindenhova beakadnék.
(#104404) cozmo...formás homlokcső-alsó vázcső kombináció!
(#104399) jolti...ízletes nevű kolléga már mindent elmondott,én csak annyit fűznék hozzá,hogy ha nem festett a hajtókar még az óvatos melegítés is szóba jöhet.
(#104413) RaiZka...azt mondják a kjúb az új Merida,remélem nem,mert nem szeretem ha mindenkinek olyan van mint nekem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #104392 üzenetére
Én soknak éreztem,le is vágtam 660 (680?) ra.Erdőben még így is néha szélesnek érzem,főleg ha felfele megyek szűk ösvényen és a szarvat markolom.Így szoktam meg.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
belaazallat #104379 üzenetére
Meg is vannak vastagítva rendesen a karbon villák miatta,nejem kockáján is olyan a villa mint egy péklapát.
jjeahh...én nem a törés miatt,hanem a szűk helyeken bringázás miatt aggódnék helyedben.Ritkán törik el egy alu kormány,könnyű is vagy,de az extra szélességhez hozzá kell szoknod.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
theballa32 #104350 üzenetére
Elvileg nem kellene mozogjon,vagy nagyon nehezen és keveset.Ha esetleg kormányról zár6ó,akkor megnézheted elhúzza-e a kar a bovdent a végállásig,mert ha nem,akkor megtörténhet,hogy nem teljesen zárja.
(#104351) Runner_fxr...még világítani fog a sötétben neked!
jolti...tudtommal elég nehéz a hajtókarokkal felszerelve lemérni,vagyis inkább lehetetlen,mivel a tengely végei bent vannak a hajtókarban,és jó sok méret létezik. Először is azt kell mérni mekkora a csapágyház,ami vagy 68,vagy 73mm,utána tudni kellene a tengely hosszát,ellenkező esetben elmegy a láncvonal.Teszkós bringánál,ugyanakkor,nem törődnék láncvonallal,meg egyéb magasröptű okosságokkal,elég ha tudod a csapágyház (a váz a monoblokkot fogadó része) szélességét.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #104341 üzenetére
Mire leárazzák álmaid bringáját már inkább cipő,meg focilabda fog kelleni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #104339 üzenetére
Addig mit csinálsz,van szamár a ló helyett?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #104320 üzenetére
Akitől én rendeltem USA-beli,mégis megérkezett úgy 5-6 napon belül.Ez volt az első előreutalásos,és első ilyen íbéjes vásárlásom.
(#104322) zoli03...azt persze nem mondhatod meg át fog ugrani,vagy sem,hisz az a lánc és fog egymáshoz viszonyított kopásának mértékétől függ,az első tányérnál meg pláne nem,hisz egy nagy tányéron még körfűrészszerű kopással sem ugrik meg.Az viszont megsaccol6ó,hogy illene cserélni.
(#104324) PartyNewl...nincs környezetedben influenzás? Csak mert inkább fertőzés (sőt,biztos az,ami ott volt már és amit aztán az esetleges fázás indított útnak) az oka az ilyennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI NEO drón akkumulátor - új
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest