Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:52

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19125) raczger


raczger
őstag

Mostanra már lemondtam, hogy kamerát vegyek a bringára, mivel teljesen felesleges kiadás, de ma megváltozott a véleményem, köszönhetően egy idiótának...
Jött egy újabb fajta passat kombi velem szembe a 11-esen, egy lazább jobbos kanyart épp, hogy be tudott venni (át kellett térnie a szembe jövő sávba), szóval kilóhúsz alá nem akart menni, mert akkor lekési az ebédjét... Ezután elkezdett szép lassan visszamenni a sávjába, aztán mikor már a sávjában volt, tovább csinálta, csak aztán elfogyott az aszfalt és kiló40 környékén két kerékkel már terepezett. Mikor ezt észrevette vissza rántotta az útra az autót csak már elkezdett csúszni a hátulja. Szóval olyan 50 méterrel előttem pont hogy megfogta a kocsit. Már épp azt vártam mikor kezd el borulni és hova meneküljek, nehogy lecsapja a fejem a repülő passat... Utána jött nyugodtan egy mercis aki még látta ezt az akciót az is csak nézett a kormány mögött (wtf fej), küldött egy thumbsupot, ő sem értette hova sietett az előtte lévő.
Az emberek, autósok többsége szerencsére normálistan, szabályosan közlekedik, de minden alakommal jön egy-két barom, aki miatt mindenkiben felmegy a pumpa... Ezeket kellene büntetni, nem pedig azért mert valaki xenont rak az autójába, hogy lássa is az aszfaltot este... Lesz egy kamerám küldözgetem szívesen a rendőrségnek a jobbnál jobb felvételeke, ki sem kell majd mozdulniuk és úgy megélnek a büntetésekből.

Most viszont inkább örülök, hogy nem történt meg a baj, bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha...

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.