Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #17873 üzenetére
Ó, azért szerintem ha egyszer végignézed vele valamelyik üzlet kollekcióját, akkor simán lehet, hogy elragadja valamelyik bicó. Aki a körúton teker, az megérdemli.
Városliget jó még tesztre, én a füves részen gyakoroltam, ahol vannak kitaposott sávok, hogy fűre essek, ha úgy jön ki a lépés. Az eldőléssel meg nyugi, mihelyst megszokod annyira, hogy nem mondogatod magadnak, mert úgyis megy, na akkor fog megtörténni. Egyébként meg egyáltalán nem mindenki esik el vele, szóval take it easy. Részemről egy kietlen helyen való lightos eldőléssel megúsztam eddig, az is a "bal lábbal kilép, jobbra eldől" fajtából volt. Majd ottmaradtam fekve kicsit, mert a jobb eldőlve sem oldott ki, és röhögés közben, földön fekve azért már tényleg nehézkes kilépni belőle.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mazda topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- Tesla topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest