- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
hakos1987 #43086 üzenetére
Nekem egy Acera hajtóművem van (gyárilag) a bringán [link]
, 1,5 éves a bringa, és semmi baja, a hajtás hangtalan, octalinkes monoblokk van benne, 3k az ára újan, elöl alivio váltó, hátul pedig deore, a fogaskoszorú pedig Shimano HG 40 (8-as), a lánc Shimano HG 70 (8-as), fékváltókarok Aliviok. Én ennél jobbat nem is vennék, ha elfáradna, akkor sem, talán az alivio-t céloznám meg hajtóműre, de az is felesleges lenne. Nagyon elégedett vagyok vele. Hegyet is látott már, nagyrészt városban használom, van benne 3ezer km simán. Mindig pontos, kímélve kell váltani, és meghálálja nagyon. Úgy sem szeretem a csörögve-csattogva váltást, de igazán gyors ezzel (el sem tudom képzelni, milyen jó lehet egy xt-vel pl.).
Számomra egy nagyobb szint felesleges pénzkidobás lenne. A hajtás most kb az egyetlen, amihez nem nyúlnék a bringán.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1 humoros
- NBA és kosárlabda topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest