Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, hogy most már gyakorlatilag vége a sulinak (jójó, még egy szóbeli hátra van), már több idő jut megint a biciklizésre. Nálunk le van zárva jelenleg a 2-es főút, csak biciklisek járnak rajta, így gondoltam megnézem. Elég jó tempóba, hamar be tudtam érni és csak 1-2 autó volt. Kicsit átéreztem az OUTIS életet.
Szóval, ha már ott voltam, beugrottam Meméhez, persze Ő nem volt ott, meg is értem, sok munkája lehet.
Beszéltem ott a szerelővel defektvédelem ügyben és van nekik a sokat emlegetett Weldtite defektvédő szalag, a 2 db-os 3.5k-ért. Azt mondta, hogy a kisebb tüskék és üvegszilánkok ellen véd, de a nagyobbaktól nem.
Ajánlott nekem mellette ezt a defektvédő folyadékot, amit a belsőbe kéne tölteni, Ő azt használja és 1 éve nem vette le a külső, pedig neki belső nélküli a bicója. A 2 kerékbe 3k lenne a feltöltése.
Szerintetek melyik legyen?
Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest