Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nemtom mennyien ismeritek, de csak ajánlani tudom.
pici, memóriát nem foglal, folyamatosan frissítik és semmit sem enged be vagy ki, ami az adatbázisában szerepel, és semmivel sem akad össze.
[link]
ráadásul otthonra freeware! csak manuálisan kell frissíteni, de ha automatikusan szeretnéd, akkor pár dolcsival kell támogatni.
én ehhez egy licenszelt nod32-t használok meg egy linksys routert, azokkal a spyware cuccokkal amiket meg felsoroltok gyakorlatilag teljesen feleslegesek, nem is foglalkozom velük, minden átrágtam magam már, mire ezt a kis de annál hasznosabb programocskát megtaláltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest