Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #2117 üzenetére
Örülök, hogy megoldódni látszik a probléma.
A fiam gépén van AVAST + FF és nincs gondja, én Comodo + FF használok.(#2121) dozernous: ööö akkor most mi is történt...
Remélem nálad is megoldódik a gond. A 98%-os teljesítmény nem gond, viszont a 96%-os kondíció nagyon jó a 17%-hoz képest, és ez okozta a gondot.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #2113 üzenetére
AVAST-ot használsz?
(#2115) netpeti98: Próbáld ki, hogy kikapcsolod vagy ideiglenesen másik irtót használsz, mert az miatt volt a kék halál. Főleg amikor játszól, akkor kapcsold ki a védelmet.
Az is lehet, hogy összeakad valami másik progival. (tűzfal vagy egyéb rezidens vírusirtó/malware irtóval) -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #2109 üzenetére
Amennyiben új, gondolom garancia is van rajta, tehát érdemes akkor szervizbe vinni.
Előtte azonban futtathatod a hdsentinel-t és a memtest86+ memória tesztet.
A BlueScreenview progival megnézhetnéd mert az többet elmond. -
marczy.hun
csendes tag
válasz
netpeti98 #2109 üzenetére
Sziasztok
.
Nekem is hasonló problémám van, mint sokaknak. nekem a hibát a "ntoskrnl.exe" adja. Kicserélgettem egyenként a ramokat, videokártyát, inditáskor kihuztam az usb csatolokat, hangfalat, egeret, billentyűzetet. Kicseréltem a monitort, ujra telepítettem a windowst (megprobáltam 7es, és 8as verzióval is), tettem fel Linuxou (kubuntu). megprobáltam 3 különböző HDD-vel. Memória, HDD tesztet is futtattam. Sajnos a gond ugyan úgy fent áll...
Most arra tudok gondolni, hogy esetleg a proci mellé adott hűtés nem megfelelő. Más ötletem nincs. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a hibával kapcsolatban?Marczy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest