Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Nem telt be a merevlemez ? Oke bagatell kerdes, de megis....
Ha nem trivialis dologrol van szo, sajnos legegyszerubb, ha ujratelepited az egeszet.
En is altalaban azzal szoktam gorcsolni, hogy megmentsem a rendszereket, pedig tanulsag, hogy egy ujratelepites mindig gyorsabb es eredmenyesebb.
A multkor is eleg sokat pocsoltem, amikor a notebookom egyszer csak valami olyasmit irt ki rendszertolteskor, hogy bizonyos fileokat (nem emleszem mar, mert fel eve volt) nem tud elerni, es itt ki is halt. A kerdeses fileok termeszetesen a helyukon voltak. A megoldast az MS oldalan talaltam meg, eleg bonyi volt, filerendszervedelmet megszuntetni recovery mappabol fileokat kinyerni windows systemmappaban folulirni mindezt parancssorban. Sikerult, de sokszor meg tobb idot feccolsz bele tok foloslegesen.
Gondolom nem angol windowst hasznalsz. Ez azert kar, mert ha az angol hibauzit beirod keresobe es jellemzo problemaval allsz szemben, akkor biztosan dob valamilyen megoldast, magyarul kisebb az esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő