- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok Urak!
Van egy kellően öreg gép (Socket478, cerka1.7, 1GB RAM). A tulaj vásárolt hozzá egy HDD, mert a régi tönkrement. Az alaplapon nincs SATA port, de természetesen az új HDD sata-s. Elhozta hozzám, hogy telepítsek neki windows-t. Nagyon nem estem kétségbe, mert volt itthon egy PCI-os SATA kártyám Sil3512-es chippel. Gondoltam készítek egy XP telepítőt, amibe integrálom a SATA kártya driverét, és mennie kell (csináltam már ilyet). Na a gondom az, hogy ha a sata kártya bent van a gépben akkor nem boot-ol be semmilyen windows install lemezről sem a gép. Sem Hiren's lemezről, sem semmiről. Egyedül egy régi Linux Mandrake install indul el. Ha kiveszem a kártyát a gépből, akkor hibátlanul elindul a telepítő. Próbáltam másik PCI slot-ban is, próbáltam azt, hogy én adok neki IRQ-t stb., de semmi változás. Végső elkeseredésemben betettem a HDD-t egy másik gépbe, amiben van alaplapi SATA, ott feltelepítettem az XP-t. Majd átraktam az ominózus masinába, így már elkezd elindulni az XP, de tud teljesen elindulni, mindig újra indul.
Valakinek van esetleg valami ötlete, hogy mit kellene csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest