Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98653) NoLF válasza faragojof (#98648) üzenetére


NoLF
addikt

maximum aszkorbinsavat tesznek bele (C-vitamin), de csak a nagyüzemi sörökbe. normál esetben szűréssel és pasztörizálással érik el a hosszabb eltarthatóságot, a komló alapból tartósító egyébként (lásd az angol IPA, melynek komlótartalma többszöröse a normál sörökének, így bírta ki anno a gyarmatosító angolok által hónapokig a hajón tárolt cucc (hűtésről ugyebár még nem nagyon beszélhetünk abban az időszakban) a hosszú, indiába tartó vízi utat.

a kézművesek legnagyobbrészt pasztőrözetlen és szűretlen formában kerülnek palackozásra, ettől jelentősen csökken az eltarthatóságuk, de ha fényt kap/levegőt kap valahogy palackozás közben, attól is megbuggyanhat, mint ahogy a túl magas hőmérséklettől is.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.