Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz troll81 #99650 üzenetére
Attól ha zárva van, olvasni még lehet De akkor nem lehet többé írni bele nemértesszhozzát és ezeöccázakat, azért meg kár lenne.
A csövet pedig zöldsárgával fogom betekerni aztán vödörrel körbeöntöm festékkel, problem solved kösz mindenkinek a segítséget, ezeöccá nem jár
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz troll81 #99650 üzenetére
Az urak mindketten jol latjak a problemat ( ;
Delta: amit egyik lakasban lattam, faltol par centire vittek a fodemben a csoveket, saroknal is, kb olyan tavolsagra a faltol ahol a radi kiallasai vannak
- egy eve csinaltak, mukodik ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #99651 üzenetére
GrandeP zárt topicba IS tud kommentelni.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #99653 üzenetére
Ez falon kívül megy, a vésési hajlandóságom most elég alacsony Végül a saroktól 20 centire fog feljönni függőlegesen, így a keresztbe leágazásnál is marad a sarokban r(min)=58mm hely a leágazó csövet hajlítani
Btw valaki csőszerelésben jártas egyén elárulhatná nekem, hogy ha pl. golyóscsapba tekerek egy könyök idomot, és azt szeretném hogy a csap tekerőjétől ellentétes oldalon legyen a könyök túlsó vége, de a menetek kurvára úgy adják ki, hogy akkor szoros, ha a csap tekerője felé áll, akkor mi a hivatalos eljárás? Satuba fogni és olyan irányba erőltetni ahogy kívánatos? Embertelen mennyiségű teflonszalagot tekerni rá hátha jól beállítva se ereszt?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99658 üzenetére
Tömítés ha vizet szerelsz rendes csövön a koc egyszerűbb mint a teflon es jobb is szerintem
-
Chaser
legenda
Szerencsere csovet nem kellett szerelnem, tobbet nem tudok rola
Ha belul akarsz tomiteni loctite "cerna" v koc, a mester napokban olyat tekert a menetre, egy kiallast stornoztam es ledugozta, en meg mabeisfalaztam' ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
akkor rossz könyököt vettél. neked nem a 90 fokos kell, hanem a 270 fokos.
-
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #99660 üzenetére
Ez a loctite kóc érdekesnek tűnik.
troll81: sima kócot baromira idejétmúltnak érzem, főleg hogy a normális tömítéshez olajozni vagy zsírozni kellene, nincs kedvem tökölni vele.
Gyuri27: fsb a legnagyobb gányolás, gyakorlati tapasztalat alapján úgyse jó sehova ami nyomás alatt áll, ráadásul száradást várni se akarok. Ipari ragasztó szintén kizárva, azért vettem kulcsos idomokat préselős helyett, hogy bontható, javítható, bővíthető legyen a rendszer.
bsh: még a boltos se tudtam megkülönböztetni a 90 és 270 fokosat, akkor vegyek egy szatyorral és válogassam szét?
Csézernek jár egy fél bambi, a többieknek nem, mert sokkal előrébb nem lettem
Szerencsére amíg ezt leírtátok, sikeresen megbontottam a fűtésrendszert, felhúztam egy csövet plafonszintre és rá egy automata légtelenítőt, újra feltöltöttem, légtelenítettem, feltakarítottam. Holnap szétfúrok 3 falat és megy a helyére a fürdőszobai csőradiátor. Lassan tiszta profi leszek... de még egyszer nem csinálnám meg még magamnak se.
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99665 üzenetére
ugye ezt nem gondoltad teljesen komolyan?
sima kócot baromira idejétmúltnak érzem, főleg hogy a normális tömítéshez olajozni vagy zsírozni kellene, nincs kedvem tökölni vele. fagyu de anyagaban is tomit rendesen ezeroccaz a tanacsadas
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #99665 üzenetére
En a villanyaszkodassal vagyok igy, ma tisztara megorultem magamnak, h csillar kapcsolos dupla vilagitast is eletre tudtam kelteni ( : h lasaak valamit gletteles kozben:d abba is belejottem, de meg egyszer en se csinalnam ((( : magas helyeket utalom, nincs teriszonyom, inkabb a labam nagy, sehogy nem tudok allni a letrakon ha nyitott allasban kell rajta lenni elmeny lesz a 3m-es belmagassagnal ujra glettepni a mennyezet a mester elcseszett
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz troll81 #99666 üzenetére
Faggyúval ugyanúgy nincs kedvem szórakozni. Kóc a menetre, rá a faggyú, eseteleg mindkét menetet faggyúzni aztán rá a kóc, nekem ez túl macera. Oké hogy ha szarul szereled és túl keveset raksz, akkor is bedagad a víztől és tömít, de volt már alkalmam szétoperálni kóccal szerelt csatlakozást, ami mindössze pár hónap alatt úgy összerohadt hogy csak a flex szedte szét. Teflon legalább az összerohadást is csökkenti valamelyest, és csak rátekerem az egyik oldalra, összekulcsolom és kész. Csak akkor szopó, ha vastagabb réteg kellene, mert tartása az nincs.
Csézer: villany nekem szerencsére nem probléma, apám villanyász volt, öcsém villanyász, én ugyan nem tanultam suliban, de nem ijedek meg tőle. Villanyásszal összeírattam milyen vastag drót kell és hogy van a szabványos kötés, innentől behúzom magamnak, ha jut rá időm, ami a fűtés, konyha és egyéb dolgok építése-átépítése miatt kb márciusra várható
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99668 üzenetére
de akkor a loctite kóc menet tomito is jo, boven ket rendes francia kulcs es nincs ellenfel nemi kraftal es no problemo.
-
DeltaPower
addikt
válasz troll81 #99669 üzenetére
Ne tudd meg, az osztóidomokra a gömbcsapokat satu hiányában úgy húztam rá, hogy az idomba beledugtam a pajszert, ráálltam, másik lábbal meg a villáskulcsra Ha valaki látott volna szerintem komplett hülyének néz
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99670 üzenetére
kreativ embereke a vilag minden tisztelet mesterr
-
tibibi
őstag
Én még olyannal nem találkoztam,hogy ne lehetne előrébb vagy kicsit vissza tekerni azt a golyóscsapot nem a menet végéig köll tekernyi teeee, azé van a kóc vagy a tejflony
akkor is bedagad a víztől és tömít, igen bammeg jól látod ez a lényege nem teljessen életszerű havonta szétszedni a vízvezetéket.Mondjuk jobb helyeken ezért rakják a falba[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #99668 üzenetére
most már nekem se, a világítás menetét értettem meg nehezen, nem olvastam utána, csak amit a szakik mondtak, ez nagy hiba volt ( : most már menne azt is csinálni
kábelekre meg le van írva mit bírnak szabványban, onnantól meg egyszerű hova milyen kell....mondjuk ahogy a lakásos topikban meg az ismerős szakikkal tapasztaltam ebben a villanyászok nem értenek egyet ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz tibibi #99672 üzenetére
Ha nem tekerem végig akkor meg nyomásvesztős lesz, a k.........nnyát, hidd el megpróbáltam Annyi teflon meg a világon nincs hogy megálljon rendesen.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #99676 üzenetére
akkor csak egy biztos megoldás marad...pántlika, jeromos, vagy pH@rasztosan kötegelő ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
troll81
addikt
Miert van minden be állva? mi a retek van itthon
-
DeltaPower
addikt
válasz troll81 #99686 üzenetére
Hétfő már szenteste, holnap vasárnap, szóval PÁÁÁÁÁNIK! A zöldségesnél 15 emberes sor állt, életemben ilyet még nem láttam.
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #99690 üzenetére
Bob Marley koncertre mentél?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99690 üzenetére
Értem enhogy ünnep de mindenki elfelejt vezetni. Reggel 4 kor indultam es meg nem ertem be a kis hazankba. Kicsit unalmas mindenhol káosz meg baleset
-
DeltaPower
addikt
válasz troll81 #99692 üzenetére
Húhú, te aztán bevállalós vagy, karácsony előtt nappal hazautazni? Akárhányszor jöttünk ünnepi időszakban, mi mindig éjjel utaztunk, mert nappal kegyetlen
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99695 üzenetére
Elbacktam 4 kor indultam de sehol se jarok meg.
-
DeltaPower
addikt
válasz troll81 #99696 üzenetére
Egyszer mi is elb...tuk, illetve nem volt más lehetőség csak reggel indulni, átlag 10-12 órás menetidőből 17 lett, mondjuk ehhez kellett egy kis köd is a végére zárásnak. Azóta ha csak tehetjük, mindig éjjel. Honnan jössz egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz DeltaPower #99697 üzenetére
Stuttgart bol most.
-
-
Zeki
nagyúr
Már délelőtt Hullámtól Auchanig állt a sor, az Auchan környékén minden parkoló tele. Bent nem tudom mi lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest