Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz WunderKinder #90592 üzenetére
Akkó bekőne tesztőni Ha 100/100 akkor lehet elviszem mindkettőt, persze occójé ám
-
WunderKinder
aktív tag
válasz God Vazzeg #90601 üzenetére
Nincs most időm tesztelni, de garancia nélkül odaadom olcsón. Biztos jó, de ha nem akkor 1000 ft-ért 5 perc alatt megjavítja valamelyik "komoj infónikus". Csak nekem nincs időm vele foglalkozni, ezért odaadom 10000-el olcsóbban.
Kiokosodtam ám a jófogás-on meg a facebook-on. Értek a biznicchez. -
God Vazzeg
veterán
válasz WunderKinder #90602 üzenetére
De csak akkó kő ha megvigyázott karcmentes, és mostá lábot
-
trebrona
nagyúr
válasz ekrisztian #90595 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bandi0000
nagyúr
kösz mindenkinek, közbe megoldódott máshogy...szerencsére
Valakinek nem kell laptop? ha már itt vagyunk, hirdetéseim között van, szinte ingyen adom
Xbox One: bandymnc
-
storm3
senior tag
-
-
DeltaPower
addikt
válasz bandi0000 #90610 üzenetére
Az én notim 60k volt, teljesítményre majdnem megegyező, van benne dvga, de az aksija gyengébb. Mondjuk legalább nem piros
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bandi0000
nagyúr
válasz DeltaPower #90613 üzenetére
legjobb szín jobban tetszik mint egy szimpla fekete, csak nem használom, ink befektetem az árát egy ps pro ba
-
chipi-85
senior tag
Rövid sztori:
A csávó leadott egy S6 Edge-t kijelző cserére, de szarakodtak a cserével.
Mondták neki (a szolgáltató, ahol vette) hogy kérje vissza a készüléket, és vigye be és kicserélik.
Ezt jelezte a telemax felé, majd kapott választ:
[link] -
storm3
senior tag
válasz chipi-85 #90615 üzenetére
Telemaxnak miért nem bszták még ki a száját? Mindenhol csak a panaszt látom rájuk és részben ezért nem veszek mégegyszer samsung telefont.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
daninet
veterán
válasz storm3 #90616 üzenetére
A legtobb markat ok szervizelik, teljesen mindegy mit veszel
Amugy ha az utolso 2 csucsmodellbol veszed valamelyiket (s6, s7, note 6, note 7) akkor jar a samsung premium gari ami abbol all, hogy jon egy felszerelt furgonnal egy samsungos faszi es helyben megcsinalja a telefont. Nekem kamera cseret megcsinalta 20 perc alatt.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
-
DeltaPower
addikt
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #90621 üzenetére
ez ugyan az, mikor visszaviszed a kisboltba a kőbányais üveget, és azt mondja az öregasszony le kell vásárolnod a 25 forintot.
Ilyenkor átnyúlsz a pulton és megfenyegeted a fogyasztóvédelemmel és a NAVvalMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
WunderKinder
aktív tag
-
bandi0000
nagyúr
válasz WunderKinder #90624 üzenetére
és mindenki meg van lepődve, mért tart ott Magyarország ahol tart
-
bsh
addikt
-
alázógyík
addikt
Direkt írta a srác, hogy mennyien repülnek rá.
-
zsoger
csendes tag
Help! Xiaomi Redmi note 2- tyúklábas angol miui rom van. nagyon szeretnék magyar nyelvűt rája. Valaki tudna benne segíteni? Köszönöm.
-
Devid_81
félisten
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #90621 üzenetére
de
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #90631 üzenetére
akkor viszont a médiamárkt feldughatja magának az ajándékkártyáját, tessék szépen tejelni a forintot, meg örüljenek hogy a félretájékoztatás miatt nem kapják a nyakukba a fogyvédet
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
M_o_g_y_i
őstag
...amúgy pedig nem is garázsban tartott, én láttam ott parkolt a zuccán vele.
Len az utszán4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tibibi
őstag
by Tibi atya
-
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #90642 üzenetére
Jön a következő kérdés, lenyeli?
(#90640) storm3: általában amíg csak hülyék nem húzom fel magam rajta, nagyon sokat nevetek. Nyilván amikor valamelyik turbóvegán, oltásellenes, kamugyógyító stb kárt okoz másban az már felb*sz.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Zeki
nagyúr
válasz daninet #90643 üzenetére
Nemrég volt cikk, állatorvos gyógyított rákos betegeket, intravénás C vitaminnal... sok a hiszékeny.
--
Amúgy ez a fészbúk mire való?
- megosztom más bölcsességeit
- megosztom más (akár lejárt) nyereményjátékát
- megosztom a magam/család képeit
- megosztom a valahol olvasott viccet/vicces videót
- megosztom a valamelyik hazudós blog tartalmát
- szidom a libsiket/fideszt[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
kihagytad a legfontosabbat: minden magánéleti kinjat postolja, és ha gondja van valakivel ott közlő, ezt annak aki...pl
a ferjes lányoknak igen jó egyéb kuki szerzési lehetőség, a pasiknak még nuni
jah és a looser csalókat is könnyű megtalálni:d
politikusoknak és celebeknek kiváló lehetőség h eljárással magukat
kb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest