Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Outlander #79251 üzenetére
Hát.. Én nagyfaternél most selejteztem a P4 2.8ghz-et, egyszerűen annyira kevés 2 giga rammal is, hogy fájdalmas elmondani is. Max valami puppy linux vagy hasonló mehet rá, mást nem tudok elképzelni.
Ha nem volt adblok a reklámok ölték le a netezést, ha volt, akkor az adblock ördögi kör..[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Outlander #79255 üzenetére
dehogy win7.. xp volt rajta. friss rendszer telepítés után működött, de egy hét mulva mikor minden letöltögette a kis frissítés csomagját totál megállt. Pedig a vinyó sem volt rossz kondícióban. Kb kéthavonta telepítgettem. Pl skype mellett két nyitott ablakkal a böngészőben már vállalhatatlan volt.
Eljárt felette az idő.. ennyiMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Venni fogok egy T420-as lenovot.. mit érdemes megnézni rajta, vannak tipikusan romló dolgok?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz daninet #79261 üzenetére
Azokat amiket egy laptopnál szoktunk nézni.... mindent.
Két képernyővel is gyártották, a kisebbik felbontású elég gáz...
Hol veszed majd? Mert egyik ismi is most vette most nem ugrik be a bolt neve, de rendesen átqrták vele...
Hiányzó csavarok, és hdd tartó, repedt palmrest, a fél éves gari is kamu volt... magyar helyett us billentyűzet.
Bár mondjuk most kapcsolok h te nem itthon vagy.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz Outlander #79262 üzenetére
a hirdetés kecsegtető, főleg, hogy viszonylag új darab (ha tényleg így van) kb 50e forint
jah, itt veszem egy emberkétől.. most találkozunk majd.. nyilván alap a szokásos dolgok, de pl az asusomnál amit most használok mondanám h blutuszt meg az usb 3-at tesztelje le a vevő, mert szeret nem működni
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #79264 üzenetére
500-nál halott ventit még nem láttam, ott a zsanér fárad el hamar, kisfelbontású panel minden gépben gáz, hd+ verzióból kb 5 gyártó van, ott is van gázos, van amelyiknek a felületét elqrták, olyan tőle a kép mintha pixeles lenne, talán auo panel
szerk: nálam ma x200-ban a pilácskapcsoló kábel fáradt el, 5 éves, elnézem neki
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #79266 üzenetére
T500ból kivétel nélkül mind venti hibás és nem kettőröl van szó hanem vagy 200ról.
Mondjuk ezeket használják is, a zsanért én soha nem veszem hibának, az konstrukciós hiba márka és típus függetlenül szar.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #79267 üzenetére
vitába szállnék veled ha nem 200 feletti darabot telepítettem/teszteltem volna, de így csak elfogadom hogy nemtudommicsinálszte', de azt rosszul
pl t510-nél már teljesen korrekt a zsanér, abból is csak 200+ db-ról tudok nyilatkozni, nem lazul, 500-asé új esetén is hamar, többi része viszont ok
8540/60/70-nél se találkoztam kilazult zsanérossal
lehet belenyúltál olyan szériába amibe sz@r venti került, mert abból is van több gyártójah venti is már néha kerreg az x200-ban, néha meg is áll. 1 éve kvázi nonstop megy, ezt is elnézem neki, zsanér viszont ennél pl nem kopik
ugyanitt eladó hibátlan x200, megkímélt, keveset ment
szerk: fórumos boltból vett a haverod gépet? van 1-2 érdekes arc/bolt mostanában erre is
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #79269 üzenetére
Amit pl tőled vettem 510 annak is szar zsanérja. Hiába mondod h nem, holtjátéka van, nem lehet meghúzni sem. Az 500 nak jobban...
Vitázhatunk rajta, de te elfogult vagy, nekem ezek munkaeszközök, nem kötődök hozzá érzelmileg.
No meg a felhasználó is csak azt látja h puruttya céges laptop, dizájn alapján a 90es évekből, használják nem babusgatják.Péhás bolt volt, de nem alfa volt... Holnap megkérdem.
Ui: azt is mondhatnám h a pókhálós kijelző is típus hiba, de ahhoz mindig kell egy toll. Rendszeresen rácsukják.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #79272 üzenetére
tőlem t510-et? keversz valakivel, sose láttam olyat
majd ha kméten leszek fussunk már össze, szeretnék egy kilazult zsanéros példányt is látni
nálam sincs semmilyen érzelmi kötődés, mindent összegezve régebbi szériáknál tp volt a nyerő, maiaknál már nem, ettől független kisebb bakik minden modellnél voltak
ez a 90-es évekbeli dolog volt amitől sikeres lett egyebek mellettszerk: alfa nem ad el olyat azt tudom
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #79276 üzenetére
az még más világ volt, nagyon sok régi 10+ éves tp-t láttam, maiak már nem olyanok, eleve el van cseszve az egész, kár hogy kiszállt az ibm, egy darabig még tűrhető dolgokat tett a lenovo le az asztalra, de már évek óta csak anti-innováció van
ma már kb mindegy mit vesz az ember felső kat-ban, csak tp-t ne, megcsinálták!_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
Megvettem. Sztm jo biznisz volt. Céges gép volt, felbontatlan matrica, karcolás nélküli csavarok. Max a vinyóban lehet sok óra, de azt kihajítottam belőle.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #79279 üzenetére
Szerintem ti nem ismeritek ezt a szót.
-
bsh
addikt
ma reggel megtudtam, hogy a "dzsindzser ale" az "olyan, mint a szprájt, csak kanadai"
-
-
faragojof
őstag
válasz faragojof #79290 üzenetére
Már kimondta. Nem az enyém az érdem...
Ha a dátumot nézem, itt én még nagyon beteg voltam.MOD:
TeeBee: Nem. Az karácsonyi buli volt! Emlékszem, egy hóember volt rajta!
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Outlander
addikt
válasz faragojof #79293 üzenetére
Az még két topikzárással ezelött volt, most átnéztem az archivot, elöször 2010-ben voltunk, akkor volt valahogy szó róla, de lusta vagyok átnézni rendesen.
Meg nem is érdekel, hozzád kötöm és leaszarom....
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
úgy látom, szegény laccciiiit teljesen elüldöztétek
-
bsh
addikt
vegyetek ssd-t.
"1db 256 GB-os Kingston,Corsair Geil,Hynix SSD 3000Ft"kingstoncorsairgeilhynix márkájú? vagy nem kívánt törlendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs