Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
-
faragojof
őstag
válasz
DeltaPower #78347 üzenetére
Bázz most akartam megnézni, előtte mondom benézek ide.
Erre tessék. -
Zeki
nagyúr
-
Outlander
addikt
Valami rohadt nagy ember hiány lehet a sofőr piacon, az egy dolog h az összes előző munkahely pár havonta felhív, h nem-esetleg?!
De ebben a hónapban eddig minden nap! volt egy állásajánlatom... a poén az h 2011 óta nem keresek állást, sehol nem is vagyok regisztrálva semmi sem és kérdezem h honnan a számom, erre mindig a neten találtam, Sanyi adta, fejvadász cég stb stb...
-
Outlander
addikt
válasz
daninet #78341 üzenetére
Ha az első rész tetszett akkor ez nem annyira fog...
itt kicsit átment ilyen érzelgős-nyálas- ökörségbe, kb mint az éhezők viadala.
Meg lehet nézni, nem az, de a divergent tökre érdekes volt és felkeltette az érdeklődésemet, ez meg lelohasztottta..
Amúgy bírom, h jövőben, minden szipi-szupi hightech (az ellenségnél a főhadiszálláson), de jók azok nyilaznak gy rohadt mobiljuk nincs, de még csak az időt sem tudják, nem hogy zseblámpa meg ilyenek..
Annyira értelmetlenek mostanában a jövőben játszódó filmek.
-
daninet
veterán
Látta valaki az Insurgent c. filmet?
Popcornban most ez van elől, de tréler alapján nekem halál gagyi. -
Ramius
őstag
Emberek! Észak-Korea embert juttatott a nap felszínére napfolt-mintákat gyűjteni!! Új korszakban az űrkutatás!
-
faragojof
őstag
válasz
kangool #78331 üzenetére
Troll ON
"Ki, hol, mit szokott inni sört?"
A "mit" jelen esetben értelmezhetetlen... Én speciel a számon...Troll OFF
Outlander: Te szoktál telefonálni?!! Nem csak téged hívnak!?? GrandePé tudja? Mikor beszéltél vele utoljára? Azt fogja mondani (borítékolom) : Hát ezt tánítottam é??! Csájé?!!
Hopp, a trollost meg már bezártam...
Akor ez most élesbe megy e??!! Csájé!!
-
kalapos
tag
válasz
DeltaPower #78330 üzenetére
A Tré-home...
-
kangool
tag
Sziasztok!
Ki, hol, mit szokott inni sört? Kecskeméten van ahova érdemes beülni és nem a kommersz sörök vannak, akár csapon, akár üvegesben?
-
-
-
Outlander
addikt
válasz
Outlander #78323 üzenetére
Most kicsit jobban átolvastam és értelmeztem...Miután kiválasztottam egy telefont és majdnem végig vittem, h mi lesz a végeredmény. LOOOL.
A Sonynál van egy 19.800 ft-os kedvezmény (annó a bónuszaim miatt kaptam), amit ki kell fizetni...
Tehát ha beadnám, mint nem karcos 16k-ért, akkor - 17000 ft-al (mármint h nincs régi teló ellenben 17k-al drágábban nézelődhetek) kezdődne az új készülék..Aztaqrva...
GIGALOOOL!
És igen, LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
Random generátor, ahányszor ki/be lépek, változnak az összegek.. -
Outlander
addikt
Na , most beléptem, megnéztem, mert megy a rendszer...
A rendszerben a régi telóm van, HTC D500, 2013_12 havi vásárlással.
Ha karcos akkor 13.500 ft.
Ha nem karcos akkor 18.000 hufot ajánl érte.
6000 ft-os kezelési költséggel.Ha a kezelési költség nem lenne, akkor teljesen korrekt ajánlat... kb ez a <20k környékére lőném most be, ha nincs kedvem hirdetgetni, akkor teljesen ok. Csak azzal a kezelési költség ami ugye az átverés benne...
Ellenben a másik Sony Xperia M2. 2014.08
Ha karcos akkor 12k, ha nem akkor 16...viszont itt nincs kezelési költség.
Ez mondjuk már elég szar ár, bőven jobb telefon, garival... >30k környékére saccolom.
Érdekes az árképzés, szerintem random generátor dolgozik... majd még megnézem egy pár nap múlva is.
-
Outlander
addikt
válasz
DeltaPower #78319 üzenetére
Az talán az edigi vagy mm volt....
-
Outlander
addikt
Kihoznék egy ilyet, [link]az óra enyém, teló a "csajé"...
jah, várjá, rossz helyen a tizedes vessző...
-
Outlander
addikt
Jó a telenor új akciója/ ajánlata. [link]
Érdemes elolvasni a feltételeket is... gyakorlatilag csak hibátlan telókat vesznek vissza, egyedi árakkal..
Remélem nem az lesz h újracsomagolt használt telókat lehet majd most már csak kapni.Mondjuk fura h nekem nem ajánl semmit sem az online felület, pedig simán bónusz akcióban meg tudnék kihozni...
-
Zeki
nagyúr
OFF: op3ndott tablet benne lévő usb csatlakozója tönkre ment.
Ismer valaki olyat aki megtudja javítani, kicserélni?
Esetleg Kecskeméten?
Sajnos a garipapírt meg a számlát eltüntették a kölkök. -
TeeBee73
veterán
válasz
Honda_Fire #78314 üzenetére
Nekem nincs.
MOD: KTU: Ez egy f@szság. Az index meg az origo néha rosszabb mint a blikk.
Panelba kutyát tartani eleve az idiotizmus. A folyamatos mozgásigény nem merül ki egy reggeli+esti 20 perces sétával. Nálunk van hely futkározniuk, de az is kevés szvsz.
-
Honda_Fire
tag
Sziasztok
Wide LCD monitorja valakinek van e olcsón eladó?
-
DeltaPower
addikt
-
Outlander
addikt
Szerintem kereste, de nem találja.
-
KTU
addikt
válasz
Outlander #78309 üzenetére
Lehet ezt módszert kellett volna követnem
-
KTU
addikt
válasz
storm3 #78284 üzenetére
Hű de örültem volna ha nekünk is hoz valaki a 2 éves gyereknek 1 kutyát,
mellesleg van kutyánk 2, és volt is, mikor a gyerekek 2 évesek voltakKülön udvarban elválasztva tudják tartani, meg különben is a kutyaszar nem tartozik a táplálék-dús ételek közé.
ill. a család ráér vele foglalkozni?
Ha már nálad van vidd el állatorvoshoz! -
bsh
addikt
nincs valakinek egy samsung 840 pro 256gb-os 2,5"-os retail ssd-je eladó? (oem nem jó)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest