Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- JBL PartyBox 1000 bemutató
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyertek a vadnyugatra!
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Clown-corp
tag
válasz alázógyík #4497 üzenetére
Nekem történetesen 2 lányom van S eddig mindent meg tudtunk adni nekik ,s remélem ezután is Az amit az állam add kb pelenkára eleg.....(nagyobb 2.5 éves kisebb 1.5hónapos )
de min a 2 öt szivemböl szeretem s nem bántam meg öket !! Hidd el ha egyszer neked is másként fogod látni a gyerek helyzetett -
GrandeP
addikt
válasz Clown-corp #4504 üzenetére
Itt most nem a szeretetröl van szo, hanem a nyomorrol....
Elhiszem h szereted meg minden, de ugy felnevelni mint amiket a fokuszban mutatnak, az szerintem borzalmas....
Most nem arra kell gondolni h penz megold mindent, meg anelkül nincs szeretet... hanem amikor azon sir egy gyerek h ö miert nem mehet kirandulni mikor a többiek igen...
Vagy h mi az a mozi? stb stb stb...En szemlyszerint nem ertem azokat akik nyomorba szülnek, mit gondol? Ha nem volt penz vedekezni, akkor majd lesz penz a gyerekre?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Clown-corp
tag
válasz GrandeP #4507 üzenetére
hát azokat a szülöket én se értem (10 hónapra születek nagy része) de mi nem élünk nyomorba s amig felbirom emelni a kezem s birok dolgozni addig nem is fogunk .. mi mind a 2 gyereket terveztük de ha itthon minden helyzet szakad akkor irány külföldia .. mondjuk én a lányaimnak szivesebben a magyar nyelvet szeretném meg tanitani elöször
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #4508 üzenetére
Innye bammeg, mar del van?!
Ki a soros, mert csak akkor megyek ha nem en...
-
chipi-85
senior tag
Van-e itten valakinek SE X10 mini PRO-ja??
Már szét b*sz az ideg!
Nem tudok SMS-t küldeni, fogadni, hívást indítani-fogadni igen!
Csak kifelé nem megy, küldi vagy 3 percig, majd Sikertelen!De még csak azt sem találom, hogy hol lehet beállítani az SMS központot, vagy érvényességi időt, vagy bármit!
Voda függő, és 2.1 Update1 van fent!
-
KTU
addikt
Az odáig rendben van hogy addig míg Önmaguknak nem képesek normális körülményeket biztosítani addig nem gondolkodnak gyermekvállaláson.
Csak épp nem tudják vagy nem akarják megtalálni azt a pontot, hogy na most akkor aztán minden megvan, mert akkor meg a csillagok állása meg stb. jönnek a kifogások.
és hát a gyermekvállalás áldozatvállalással is jár, és mindenki 1. helyen említi a pénzt,
közben meg csak arról van szó hogy nem akarja feladni kényelmét, függetlenségét stb.Ismerek olyan párokat akik nagyon megengedhetnék maguknak hogy vállaljanak még 1 vagy 2 gyereket, de a fentebb felsorolt okok miatt szintén nem teszik.
Mert a második ill. harmadik gyerek is plusz áldozatvállalással is jár.megy a duma hogy a kisebbség többség lesz.
pont ilyen emberek ne sajnálkozzanak ezen ha nem tesznek ez ellen semmit, ha még Önmagukat se tudják reprodukálni.
Most nem kezdek olyanba hogy társadalmi felelősségvállalás...szerintem jó páran nem írogatnánk itt, ha Szüleink is így gondolkodtak volna.
és nem arra gondolok hogy nyomorba gyereket szülni, mert ezt már írták közben, meg hasonlóval kezdtem
hű de mit is akartam, majdnem komolyra sikerült
neménvótam[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
Szerintem tévedésben vagy.
Ne az állam akarja eldönteni, sőt BÜNTETNI, ha valaki nem akar/tud gyereket. Teremtse meg a feltételeit, és akkor utána pampoghat. Miért "érdemli" meg egy gyermektelen pár a büntetést, egy 6-8 gyerekes családdal szemben, akik még százezernyi támogatást is kapnak?!?!
Ez olyan mint az abortusz. Pár mókus akarja eldönteni, hogy egy nő végezhessen-e abortuszt, és hogy milyen megoldással. Pofám leszakad.... -
GrandeP
addikt
válasz alázógyík #4513 üzenetére
Azt ismered nem, h
"Ha az abortusz emberöles, akkor a blowjob kannibalizmus!"
Masreszröl meg Wunderkinder cd basott jo, elsö track az UFO tol a Tarzan, ketszer is meghalgattam!
Mas:
Ne politizaljunk mar, mert unalmas, mindenki tudja h ilyen meg olyan szar, mar csak felevet kell kibirni utana jön a megvaltas, vagy nem...
-
bsh
addikt
de jó, hogy nyitva hagytam az ablakot... gondolom már úszik minden.
-
GrandeP
addikt
-
KTU
addikt
válasz alázógyík #4513 üzenetére
pontosan, ne az állam döntsön helyettem,
de nem is az állam fogja megteremteni a feltételeit hogy valaki gyereket vállaljon.az abortusz meg a keresztényf@szmokraták baromsága
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
WunderKinder
aktív tag
Itt a kihagyhatatlan biznicc. Azért érdekelne az a szituáció, ahol egy autós erősítőt rákötnek a 220-ra.
-
Clown-corp
tag
Vkinek 256 os vagy 512 es ddr1 es laptop ramja ? egy hp nx 9010 be kell .. de atesett egy bios upgraden szval elvileg a 400 mhz est is kezelnie kéne ... vagy esetleg vennék komplett nx9010 et nem baj ha alaplap hibas nincs benne akku hdd.. a kijelzö legyen jo meg a zsanerok és a kaszni ..
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #4522 üzenetére
Látszik hogy nem értesz hozzá... Minél nagyobb a feszültség, annál b@szósabb. Vagy nem?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #4528 üzenetére
Az hagyján, de haveromat is csapta meg a 220V erősítő szerelés közben.
Hiába volt a főkapcsoló lenyomva, az éppen nem működött, és ez mind gyakorlati oktatáson. Volt nagy ijedtség. -
alázógyík
addikt
Egy pöppet esik az eső.
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #4530 üzenetére
25-30-an? Lehet nem egy IHB-s házibuli alkalmával kellene tv-t szerelni.
alázógyík: erre is, remélem megint tele lesznek a csatornák a városban...
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
chipi-85
senior tag
válasz God Vazzeg #4532 üzenetére
Na, ennek örülök!
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #4536 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz WunderKinder #4536 üzenetére
őőőőő, nem
én bent vagyok"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
KTU
addikt
válasz WunderKinder #4538 üzenetére
semmi
na most látom fél éve nem lépett be[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Kb ugy tudnám leirni Kecsót, mint mikor az oviban nagy ünnepi rendezvény van, több száz kis debillel, és némelyik debilkének be van kötve a szeme, és/vagy le van tollva a nacija, az Óvónő meg elkiálltja magát h bent vannak a Teletabik és az elsőnek csokistortát adnak amin a gumimacik táncolnak....
Ennyi csökött gyökér paraszt állatot én még nem láttam....
Ötvenhatszor integet neki a rendőr h menjél, dudálok neki, de nem megy, nyilvan azt gondolhatta, h a Rendőr biztos azért intett felém, mert ki akar venni igazoltatni, engem ugyan nem fog meg, itt állok inkább... vagy nem tudom, ennél egyértelmübben sztem nem lehet mutatni, pláne h a másik sor mellette elindult, meg még hátulról is dudálnak....
úúúúúú de felbastam magamat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Képregény topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI5 Aktív hűtés + Alu ház + gyári Pi5 táp+128GB Samsung Slim Fit tároló (400MB/s olvasási sebesség)
- Toshiba Tecra Z50-A, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-4200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garan
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
- Toshiba Tecra A30-C, 13,3" FHD IPS Kijelző, i5-6200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest