Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #25398 üzenetére
Pedig de! Akkár meg is esküszöm rá!
Nagyot változott a világ. Az én időmben a motorok tökön rúgták volna azt a g@cit, amelyik jogtalanul pattan rájuk a nyeregbe..
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #25396 üzenetére
A rabolónál!
MOD:
De az szabadlábon védekezhet, tulajdon véletlen eltulajdonítása miatt... Mert csak arra járt, a kapu hirtelen kinyílott, a motor alá ugrott a szerencsétlennek! Mert ilyenek ezek a mai motorok!
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #25394 üzenetére
Ellopták az az udvarból!
MOD:
De már eljárás indult a tulajdonos ellen, mert nem volt lezárva. Legalább is remélem!
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz csaszi72 #25390 üzenetére
Na, vannak még csodák. Nem zúzták meg?
Nekem is készül az egyedi pofázmány kb fél éve, azért se trollkodok ész nélkül
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #25388 üzenetére
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
csaszi72
senior tag
Delta, le ne írd!!!!!
heli, ló, bírkák, stukker ..... az orosz utakon
szerk- meg MIG áááááááááááá[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Agyasima
őstag
Lehet, csak azért rühellem ezt a készüléket, mert mindenki csak használni jött be a szobába. Eltakarítani persze senki sem takarította el maga után. Ezért aztán tiszta dzsuva, égett olaj, meg minden egyéb volt mindig. Ha meg rávitt a lélek, hogy kisuvickoljam, az tartott vagy 2 napig, aztán ugyanúgy nézett ki. Azt már le sem merem írni, mi lett a sorsa, mert kollektíve meglátogattok egy lincselésre
De hát kinek a pap, kinek a paplan.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
aXXon
őstag
válasz Agyasima #25376 üzenetére
Anyósomnak, anyukámnak van. Anyósom isteni melegszendvicset csinál benne, illetve hajában sült krumplit. anyukám nem tudom, hogy mire használja, de gyerekkoromban azzal is isteni élménykajákat csináltunk Fast food Én is vennék ilyet szívesen, ha találnék emberi árban.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz csaszi72 #25370 üzenetére
Most mondja a párom, hogy még újan is olcsóbb, nem túl régen látott az Alföld áruházban 10k környékén.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
csaszi72
senior tag
AQUrvaéletbe!
ilyet keresek kb tizede áron!!!
cimbi lengyelperkón vett gyári dobozában, fogantyúval, működő képesen NYÓCCÁZ forintért!
Holnap megyek ki a piacra. Valaki csatlakozik? (ha ő vezetne akkor monnyuk én ihatnék kisVilmosokat) Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bubi92
őstag
rálehet kényszeríteni valahogy youtube-ot hogy csak HD-ben indítsa el a dolgokat?
-
csaszi72
senior tag
Fiók söprés!
Mobilok:
Nokia 6330i classic/független, doboz
Nokia 6300 /független, doboz, gyári headset
motorola k1 / független doboz, gyári headset
SE W550i független/töltő, aksi kallódóban
LG C3300/ Trée, töltő
SAMU SGH C100/ Trés, töltő, talán doboz
sharp GX17 / független, töltőEgyben 20k az egész!
Képek hamarosan......
-
-
bubi92
őstag
Fanka - Napok felett, idők alatt. Milyen fura a rákóczi utcát így látni
-
-
faragojof
őstag
válasz george11 #25357 üzenetére
Nem iszom alkoholt már ide s tova, harmadik éve. Különben is. Orvoshoz járok, így nem is fogyaszthatnék alkoholt, ha akarnék se. Azt mondja az asszony, valami "kultikus hazudozó" vagy mifene van ráírva a kórlapomra. Ezt egy cijjáter írta rá. Nem értem én ezt, nem ismerem ki magam az orvosi praktikák között. Anyus sokat segít, reggelente ő adagolja ki a gyógyszereimet. Na elmentem lefeküdni aludni...
Bezzeg reggel lett volna kedvem beszélgetni. De akkor meg a többi alszik...
-
TeeBee73
veterán
GrandeP-nek szeretettel, ha olvassa a fórumot.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
D@ni88
addikt
-
D@ni88
addikt
-
george11
addikt
válasz faragojof #25355 üzenetére
mit írogatsz te itten mindenféléket? hallgassál zenét, nyugodjál le [link]
Egyébként miért nem vagy másnapos, mint minden rendes állampolgár ?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
faragojof
őstag
Pardony..
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Alvósbabák...
-
bubi92
őstag
első. homártopic
-
D@ni88
addikt
-
bsh
addikt
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
-
george11
addikt
seggeskép
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
gabe_
őstag
Van egy használt routerem eladó. Occó 2x ezeöccázé vihető!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
george11
addikt
ez lehetne a hivatalos pólója is a topicnak
-
bubi92
őstag
mint mikor valami nagyon rossz minőségű kábellel akarsz összekötni hangfalat valami eszközzel. bedugod és elkezd sercegni, recsegni... és pont ilyen hangot ad ki hogyha megy a torrent, de asszem rájöttem a nyitjára. mert mióta csak 3 db megy. nem hallom. érdekes, mert nem seedeltem(ezt a sok linux disztrót) csak szimplán ott voltak készenlétben, szóval elvileg nem olvasta a vinyót.
-
aXXon
őstag
válasz bubi92 #25325 üzenetére
Ez hogy nyilvanul meg? Nekem stream videok pattognak, pl youtube, de eddig nem hoztam osszefuggesbe az utorrenttel. Ha haza erek kiprobalom. Termeszetesen en is csak free linux disztrokat toltok/seedelek vele.
-
bubi92
őstag
válasz DeltaPower #25324 üzenetére
de nem is seedel semmit, csak bent van torrentbe azt csá... bár most lestopoltam 5-öt és most csak 3 megy és így nem recseg:S
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #25319 üzenetére
Ha a Hangánál nem csinálnak ilyet, akkor esetleg a Centrum oldalában. HA ez egyik sem, akkor az egyik biztosan tud neked tanácsot adni a dologban.
-
bubi92
őstag
azt mondjátok meg miért van az hogy ha megy az utorrent kliens(NEM TÖLTÖK SEMMI ILLEGÁLISAT! NEM WAREZOLOK!!!!!) . szóval seedelem az ubuntut vissza és szaggat minden a gépen. mikrolaggok a hangban stb... miért van ez? 24 mega ramot eszik és 0% procit!
-
bartucc
addikt
Adott egy karcos Police óra, kristályüveggel. Vállalnak üvegpolírozást valahol Kecskeméten, vagy esélytelen a dolog, és üvegcsere?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
DVD-ből vennék 4-500db-ot. Nagy adag, nagy szerencse jeligére pm.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
-
bsh
addikt
én is itt csapatnám neki a földúton!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
fero02
nagyúr
Van-é vkinek eladó sorban ddr2-es noti ramja?! 2 gb kellene (533-as is jó).
-
bartucc
addikt
Valakinek esetleg elfekvőben Sata bővítőkártyája nincs-e?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest