Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci80
tag
van már 15 h.sz. és sehol egy suna [link]
[ Szerkesztve ]
"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
laci80
tag
-
laci80
tag
Megvan valakinek a headway elementary című könyv és munkafüzet?
Ha esetleg eladó akkor meg is venném [link]"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
laci80
tag
válasz bubi92 #23454 üzenetére
Szia!
Az egyik kollégámnak van egy (szerintem)egész igényesen tuningolt Stiloja. Jövő hét elején tudok vele beszélni ha gondolod.
Nekem van egy 2-es golfom, csúnya is szar is, esetleg ellenpéldának jó lehet, adna egy kis kontrasztot"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
laci80
tag
Hali hóó!
Van egy Asus F3s notim eladó. VGA hibája van. Bekapcsol, de vízszintesen megosztja a kijelzőt és nem igazán olvasható (kérésre képet tudok küldeni) Minden alkatrész benne van kivétel a winyó.Aksija kb. 30-40percet bír.
[link]
A kötelező csajszi majdnem lemaradt"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
laci80
tag
válasz DeltaPower #23836 üzenetére
tehát a csajszi miatt bannolhatnak , hová jutott ez a világ
-
laci80
tag
Valakinek van infoja, hogy lesz-e valami buli és/vagy tűzijáték a főtéren?
Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!
Isten Éltessen God Vazzeg !
-
laci80
tag
A Face-n találtam
Tisztelt Technikai Segítség!
Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.
Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Újpest 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik és ha a Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer .
Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.
Mit tegyek?
Elkeseredett
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Elkeseredett!
Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz [Enter]. Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át. Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat.
Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.
A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen.
Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt. Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek.
A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3)
Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat,
Szoftver Fejlesztés
-
laci80
tag
Üdv Mindenkinek !
INGYÉ elvihető:
Van pár felesleges cuccom.
- 2db ddr 333 laptop memoria
- 2 db vodafone stick
-1 db laptop hűtő
-1 ATI Radeon x1600 pro vga
- párdarab router
-2db laptop dvd rom
-1db gyenge asztali gépmeg pár apróság
Ma este kidobom mindent, ha valaki elviszi CSAK EGYBEN, akkor jöjjön érte,.
Pár db képet tudok küldeni, ha kell. Semmit nem próbáltam le. Amikor ledobozoltam, akkor minden működött."Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest