Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
2.
-
distvan1
tag
1.
Ez elég könnyen ment -
fero02
nagyúr
-
aXXon
őstag
Nincs valakinek 1 darab bazi olcsó görgős optikai egere eladósorban?
-
vikcsi
senior tag
-
distvan1
tag
És ez mellett nem is a legdrágább sz.gépes bolt kecskeméten a Lingvin...
-
mephi666
nagyúr
válasz
bartucc #35186 üzenetére
félegyházán volt még a Somogyi Nándi, aki többet megtett az ügyfelekért, mint a város összes többi boltosa összesen
ő tényleg gari lejárta után is legariztatott simán vinyókat... szerették is sokan ezért
egyébként kereskedelemben melózom és undorító, ha csomó boltban azt sem teszik meg az ügyfélért, ami a bolt kötelessége lenne... (pl mustár/kékhal/stb) és csomó vásárló nem is ismeri a jogait és ilyen miatt bukik is akár nagyot...
a lingvinben meg nagyon jól csinálják, mert alapból teljesítik az összes kötelességüket, emellett meg bevállalnak olyan dolgokat, ami nem lenne nekik kötelező, de hosszú távon megtérül
(pl a hozzáállásuk miatt visszajárnak a vevők) nem pedig arra mennek, hogy eladják a sz@rt is, lehúzzák a vevőt és utána tesznek rá magasról... csomó bolt így csinálja és utána sorban beintenek a vevők... a becsület olyan dolog szerintem, hogy csak 1szer lehet eljátszani...
-
bartucc
addikt
válasz
alázógyík #35184 üzenetére
Hát igen, a maxtor már nem is igazán vinyó kategória a daimondmax 8-as széria óta
A lingós srácokat én is bírom, nekem soha nem volt bajom velük. Máskor is pl egyik srác Dj-skedett, és kellett neki két hangkártya, de nem tudta hogy működnek-e együtt. Mondták elviszed, leteszteled, nem jó visszahozod. Kevés boltban van már sztem igy. A csajos korszakról lemaradtam
mephi666: én is nyúzom a Chaser-től való PNF-et, ő mondta hogy örök élet, úgy is használom, sokat meg a gép. Ezt a számukat ismertem először, ugyebár NFS most wanted...
Avenged Sevenfold - Blinded In Chains(NFSU, és NFS MW azért tömve van sztem jó zenékkel, kinek mi tetszik de nekem bejön belőlük jópár, a stílus is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
alázógyík #35184 üzenetére
ez is jó "poén"
én mistralból asszem csak aerocool phantom coolert vettem (fop32-met cseréltem le, mert amúgy se kellett a brutál légmozgás, de kis csend nem ártott volna), de ott a hiba esélye elég kicsi volt... viszont róluk főleg csak rosszat hallottam... sógorom mondta, hogy kellett őket b@szogatni izomból, mert nem szerették gariztatni a dolgokat... kiskereskedő volt és inkább a többi helyről szerezte be az árut pesten...
nekem lassan 2.5 éve ugyanaz a 350es chieftec tápom van, amit még faragojof-tól vettem a zónából
jó ez... nem szívesen cserélném le... de ha cserélem, chieftec lesz az utód is... még nem is 12centis venti van benne, de teljesen néma így is...
nem bánom h kb 8500at adtam érte anno... jah és mellesleg kb 2008 márciustól novemberig nonstop ment a nyaralást leszámítva...
kapta a terhelést rendesen... azóta is kb napi minimum 15 órát simán megy
-
alázógyík
addikt
válasz
mephi666 #35182 üzenetére
Nekem a hosszú vöröshajú csóka akart rámbeszélni egy 400-as Codagányt, mert a gépem "nem igényli" a jobbat. Ez régen volt, de azért nem egy PII, 300MHz-es gép alá kellett.
Ekkor vettem PESTEN egy 450-es Coolinket, 2K-val többé.Mistrálban is volt 1 jó esetem, még mielőtt Dzsórdzsi ott művészkedett volna.
Mikor megjelentek a SATA-s HDD-k, bementem kérni 1et. Mondták is kapásból, hogy Satas nincs, csak Maxtor van. Zsííír! -
mephi666
nagyúr
nagyon jó ez a nóta
annyira nem hallgattam sokat a bandát, de néhány számuk nagyon fülbemászó... a szólók is nagyon ott vannak benne
(dalszöveg)
-
Chaser
legenda
válasz
mephi666 #35179 üzenetére
Hát őket nagyon nem láttam
Mondjuk kezdetekben jártam oda, meg úgy tavaly óta, a köztes időszak kimaradt. Meg nem mondom hogy hívják a vörös hajú csajt
De ő már 99'-ben is vörös volt, mikor az első komolyabb gépemet vettem náluk. Ő szokta lebaxni az eladó srácokat ha lámulnak
-
Chaser
legenda
válasz
faragojof #35169 üzenetére
Minden jó ha a vége jó
#35174 mephi666 : Csajok? Én csak egyről tudok, a kis vörös, na nem a hosszú hajú csákó
A csajszié meg egy másik srácé a bolt, ő is ritkán szokott már benn lenni, vagy lenn a szervízben nyomul. Az egyik legnormálisabb banda Kecsón, tavaly 2hetente vittem vissza a ramokat, mert nem tetszettek
Idén még csak 1x vettem 1-2 hete, azt holnap viszem vissza....
-
mcs
veterán
válasz
alázógyík #35173 üzenetére
Az történt, hogy visszavittem egy hibás Samsung 256 megás DDR ramot, és egy SB Live 24-bitet, mert ugrált a hangja az akkori lapomban (Abit KD7-E). Amikor előálltam azzal az ötlettel, hogy a kettőt cseréljék egy darab 512es modulra, feszült ,,nananát" kaptam a fejemre tőle.
De mindegy, csak kaptam egy Infineont 5 év garral, ami sokáig szolgált.
szerk.: amúgy igen, ő róla van szó.
-
mephi666
nagyúr
válasz
alázógyík #35173 üzenetére
hát igen... az a göndör hajú, szemüveges srác... nem?
még amikor 2.5éve am2-es lapot akartam venni, akkor nagyon tukmálni akart valami integrált vga-s asus-t... elég csúnyán néztem rá és az egyik csaj is beszólt valamit (apropó, a csajok már nem dolgoznak ott? rég láttam őket...), aminek kb ez volt a lényege: "ne erőltesd már azt az agyonintegrált szart"
amúgy rendes ő is... pár hete ő intézte a lap gariztatását... az is poén volt... lennvoltam a szervízben... ahogy gyors körbenéztem, láttam vagy 5-6 asus lapot, ami tesztelés alatt volt... kérdezem: "ennyire hullanak most az asusok?" mire a válasz: "nem, csak sokan játszottak a vihar alatt... mi meg jó fejek vagyunk és legariztatjuk a viharverte lapokat is"
#35175: én jártam úgy a másik sráccal, hogy vettem náluk egy 1gb-s samsung ramot... aztán pár héttel később lett még pénzem és dualba szerettem volna 2x1gb-t... samsungjuk nem volt épp, bevették akkori eladási áron (ami magasabb volt kicsit, mint a vételár) a samsungot és 2db goodramot hoztam el helyette
mellesleg utólag jöttem rá, hogy a samsung instabil volt a lapomban, mert ha játszottam, kb 20perc után csomó játékban olyan volt, mintha a játék sebességét folyamatosan kb 80% és 120% között mozgatták volna
-
mcs
veterán
válasz
mephi666 #35157 üzenetére
Lingvinben nekem csak egyszer volt pici nézet eltérésem a vöröses hajú sráccal, legalábbis kicsit ingerült lett, azóta már mérföldekkel higgadtabb. Amúgy korrektek valóban, nem vertek át engem se eddig.
Amelyik helyet talán picit korrektebbnek találom ügyintézés szempontjából, az a Balai, csak most okoztak nekem egy kis csalódást azzal, hogy ugyanazt a 8600GT-t kaptam vissza, és persze, hogy semmit nem csináltak vele 2 és fél héten keresztül a szervízben. Korábban nem ez volt a jellemző rájuk, pedig nem kevésszer kellett vga-t gariztatnom náluk, és most a változatosság kedvéért ismét azt.
Na mindegy, csak meglett beszélve velük a csere 4670re, ugyebár 8600GT már nincs raktáron.
Nem csak én unhatom már ezt az állandó szórakozást, hanem ők is a pofámat, de nem tehetek róla, hogy meg vagyok átkozva a kártyákkal, főleg, hogy a 8600GT-n egy büdös mhzet nem emeltem sose... -
Chaser
legenda
válasz
faragojof #35159 üzenetére
2160 nem jó? akár tesztre is odaadom ha meglesz, de jobb lenne ha megvennéd
2140-et kérdezd gyíkbácsitól, ami nálam van azt már neki ígértem, felajánlja-e tesztre, ha venni nem akarsz csak arra kell.
szerk: 73pvm-s2h biztos támogatja a 4xx sorozatot, nálam 420 és 430 volt benne, hiba a matrixban?
szerk2: navazzz, tényleg szaródik a péhámotor
-
kalapos
tag
Nem tudtok valami kecsekméti tagot, aki micro SD kártyát árul occsón? 2Gb-os kellene, de éppen 1 Gb-os is jó.
-
faragojof
őstag
E2140-es procija M0-ás vagy L2-es steppinggel (ezt meg hogy a p....csbe kell írni), nincs valakinek hétvégére legalább egy teszt erejéig?
Meghálálnám!
-
faragojof
őstag
válasz
faragojof #35154 üzenetére
Folyatás... Tehát tettem bele most egy 945-ös 3,4GHz-es procit, a tesztgépből. (Most jutott eszembe hogy ilyenem is van) Ezt direkt megnéztem a támogatott procik között, és jó... lenne ha nem derült volna ki hogy a frissen felbontott alaplap a hubás.... B@sszus
Lehet vennem kéne egy E2140-est is tesztelni, annyira nem akarom elhinni hogy a lap a hunyó
Ugyanis mindent rendben csinál: memóriahiánynál sípol, induláskor simán csippant hogy minden klafa. Csak éppen a bioszba már nem tudok belépni, mert a billentyűzetet már nem érzékeli
-
mephi666
nagyúr
válasz
alázógyík #35155 üzenetére
én is thx... remélem menni fog, mert miután (elvileg tökéletes állapotban) visszakaptam, nem volt nagyon kedvem megbontani a működő rendszert, átépíteni és letesztelni
gari van még rajta, az végülis a lényeg... (lingvinben meg nagyon jól kezelik a garis dolgokat, ahogy eddig tapasztaltam)
-
faragojof
őstag
Nem gondoltam volna, hogy a 430-as cerka nem populáris processzor.Van egy Giga GA-73PVM-S2H alaplap, meg egy E5200-as proci. Alaplap procit csak F7-es BIOS-tól támogat. Mondok:- Dobok egy cerkát a lapba, oszt frissítünk bioszt. Lap nem támogat 430-as celeront. Hinnye! Dobok bele egy.. Folyt. köv.
-
Honda_Fire
tag
válasz
GrandeP #35140 üzenetére
Nem a winyko a bűnös ? én is jártam igy, és a winyonál a bootrésznél volt valami gányolás.
Habár az rég voltasszem 40gbos ata winyonál.
MÁS:!!!!!!!!
939es procko hütővel kellene bátyámnak mindegy mien sempron stb csak olcso legyen.
3000+ sempron valami hűtővel si tökéles lennemindenképpen 4k vagy alatta legyen.
Szerk : illetve radeon x700 as VGA-t Pci-e 256mb fel tud ajánlani érte.
-
mephi666
nagyúr
válasz
ekrisztian #35151 üzenetére
az ilyen lányok általában belül nagyon sérülékenyek, csak keménynek próbálják mutatni magukat... ha előrántaná az ember a brét, szerintem megijedne és besírna
...vagy a mamira gondolsz? lehet h lenyomna airsoftban, mint a bélyeget -
vikcsi
senior tag
336-os és 347-es 775-ös celeron procik jóárasítva vihetők, amennyiben mást is viszel mellé... Lehet holnap is beviszem, vagy jövő héten Kecskemétre
[link]
Ha valaki sokmindent venne és nem számít be, akkor sok kedvezményt kap.
e5200-es proci lingvin garos... -
GrandeP
addikt
válasz
Steve1979 #35137 üzenetére
Nem tooom....
Mondjuk furfangosan..
elötte hasra esel, véletlenül felszakítja egy szkíta halálfejes tőr a karodat, ő felsegít megsajnál, meg látjátok a vérző sebet és te a szemébe nézel és megkérdezed... "nyalunk egyet , együtt, ne hogy már kárba menjen?!"
hát, valahogy így tudnál elképzelni egy ilyen "csaj" felszedését...
szerk: a "megsajnál" az valahogy nem jó ide, hisz dark-os.... bukott a randi!
-
Chaser
legenda
Félreértések elkerülése végett...a tua félkonfigot nem bontom meg, továbbá kifelejtettem van hozzá hátlap és egy p-ata kábel. Alkudni lehet, ha mindent viszel ami fentebb van, majd mondok egy alkus árat
szerk: a tua cuccot csak akkor viszem, ha lesz rá még ma jelentkező
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #35133 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
ekrisztian #35131 üzenetére
Ebből biztos
majd megnézem mennyiért vesztegetik őket és mondok valamit.
Eladó SD ramok:
1 db 1oldalas infineon 256mb 1.5k1 db 2oldalas 256mb bxready infineon és kingston /infineon chipes, mennek 1ütt/ 2k/db, 1ütt 3.5k
1 db 512 2oldalas infineon 3.5k
2db 128 megás kingston 1 és 2oldalasak, 800ft/db, 1ütt 1.2k
Asus tusi-m lap all s370 procihoz, akár p3-s 1400mhz, full integrált /LAN, vga, audio, ps2 egér/bill, 2 USB, adok mellé egy 2 portos USB kivezetést is, így lesz 4/ + 1000-es tua celeron hűtővel + 512mb infineon rammal 6k
Pici lap, szélessége megegyezik a miniITX-ekkel, 17cm, hosszúsága 24 cm, cipősdobozba is akárLetöltőgépnek vagy netezősnek ideális, normál táppal max 60W a fogyija hdd-vel és odd-vel 1ütt. Ramot tesztelni is tökéletes, 40+ féle ramot néztem az enyémben 64-512mb-ig, tökéletesen ment mind, bármilyen párosítással.
-
GrandeP
addikt
Tisztában van a fotozás szakmai elméletével
Mögnyomom a gombot, oszt lefényképel.... (bezárja a lelket a dobozba)
jártas a ....... elsősorban Photosopban
Egyszer a vörös szemem akartam eltüntetni, de helyette lett egy 5 szemű, 4 szájú, 3 fogú, 1 fülű szörnyeteg amit .mp3 ba mentettem el, h mindenki megtudja nézni az excel-ben.
jogosítvánnyal, gépkocsival rendelkezik
A kettő üti egymást? Szóval ha van jogsim, meg 1000 ccm-es mocim, attól még jó leszek?
van íráskészsége
1.jpg , 2.jpg, 3.jpg
Tudom, elgurult a gyógyszer.... megyek a sarokba.
-
Chaser
legenda
válasz
ekrisztian #35128 üzenetére
Ár?
#35129 bartucc: Addig kiderül
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #35124 üzenetére
Jó a 7fő, sőt jobb. Iponban sincs, de ha lenne 2400 a futár, és nekem sajnos ki kell fizetni, nem úgy mint azoknak akik ha árulok valamit a világvégén találnak listán 500ft-tal olcsóbbat, ezért adjam 3k-val olcsóbban
A PWM nélküli verziót sok helyen lehet kapni, a PWM-est nem...de megoldom előbb-utóbb.
#35125 ekrisztian: A 160-as vinyó hova garis/meddig/ára?
-
faragojof
őstag
válasz
GrandeP #35103 üzenetére
Üdv mindegykinek!
Nem írtad a konfig többi részét ha jól emlékszem. De ilyet nálam videokártya csinált már. Megoldása csere videokártyával win install, ha minden tökéletes driverek is fölmentek akkor régi kártya be, és próba.
(persze azt hozzáteszem, ahogy beraktam az eredeti videokártyát össze is omlott minden
)
-
bartucc
addikt
válasz
Chaser #35123 üzenetére
Ja, még akkor is bent leszel?
Holnapra tudok biztosat mondani, de sztem hétfőn is be tudok menni. Neked melyik jobb? (bár vasárnap csak delőtt-dután fél 4ig tudok bent lenni, jó kis hétvégi buszjáratok)Havernak kellene bringát nézni, sztem hétfő lesz akkor a jobb, akkor minden nyitva van.
Iponban sincs? (vagy annyi a pk, hogy már egy új hűtő áránál tartasz...)
-
bartucc
addikt
válasz
Chaser #35120 üzenetére
Hát szombat nekem továbbra se jó, lehet vasárnap bemegyek. Akkor még Kecskeméten vagy? (az a lol, hogy gyárilag is két furat fogta, de párnázás, vagy alátét sehol se volt...
)
mephi666: nemértik... Venni kell új vinyót és memóriát, a vinyó a tiéd, a memória az enyém, fejenként 500-ért, amiért megoldást találtunk a problémára.
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #35102 üzenetére
62 +/- 1mm furattáv van, 2 furatot tudsz rögzíteni így, a másik 2 oldalról szillikonnal ki kell párnázni, ne mozogjon. Szóval sztem oké lesz
A leg1xűbb ha megoldható elhozod és megnézzük, de nagyon úgy néz ki, hogy jó.
szerk: ekrisztian: Lehet én is az ebayről veszek egyet
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #35116 üzenetére
Mi? A táp?
-
GrandeP
addikt
válasz
D@ni88 #35115 üzenetére
Csak az volt a fura h akkor fogta a netet, amikor nem ment semmi, amikor ment a torrent, akkor nem ment ez a progi se...
btdna.exe process
The btdna.exe process is part of the Peer-to-peer (P2P) file sharing application 'BitTorrent'. The process runs in the background and is used to accelerate your downloads or HTTP media streams.
The process is considered safe to disable/terminate. -
D@ni88
addikt
válasz
GrandeP #35109 üzenetére
na feltettem a netmeter gadgets-t de semmi. nekem nem fogja a sávszélt, én magyar torrentoldalakról szedtem
De már 7260as build is kint vanNemtom mit kell csodálkozni ezen. itt van Július mindjárt, és szeptember októberre boltokban kell hogy legyen
Próbálj ki másik buildet. 7100 egy kicsit szar build volt :S
De lehet táp miatt is
amúgy sztem kaptál egy szép vírust és segítesz józsinak a torrent upload-ba
-
Chaser
legenda
válasz
ekrisztian #35104 üzenetére
Hát németül én se, tv-vel van valami fejlemény?
#35109 GrandeP: Ha torrentről szedted szopacs az biztos, egy kémhálózat tagja lettél
szerk: #35102 bartucc: Nekiesek én is a méricskének.
-
mephi666
nagyúr
válasz
GrandeP #35106 üzenetére
ez qrvajó:
"A ház (néha még a védő) a könnyű szállítás kár (karcolások), és a hibák a kijelzőn.
Kérjük, azt is tudomásul többi aukció menteni a postaköltséget.
Az elemek nem biztos, hogy a háztartásban. Sie sind zur Rückgabe gebrauchter Batterien als Endverbraucher gesetzlich verpflichtet. Ezek vissza használt akkumulátorokat a törvényben előírt módon a végfelhasználóknak. Használhatja akkumulátorok szerint a konnektorból, vagy annak közvetlen közelében (pl. a közösségi összejövetelek, vagy a kereskedelem) a szabad visszatérni. Te is küldhetünk elemek vissza hozzánk posta kérdéses." -
D@ni88
addikt
válasz
GrandeP #35100 üzenetére
honnan szedted azt a win7et?
nem lehet hogy piratebay, vagy ilyen rangos oldalakról? ha már 7100at szeded, akkor MS oldaláról is le lehet tölteni. De a 7229 gyorsabb tényleg
7100-at lassúnak éreztem.
Ha meg torrentről szerezted be a 7100at akkor lehet hogy vírus volt benne és az eszi neked a sávszéltMS le is nyilatkozta hogy más helyekről történő rc beszerzésével lehetnek gondok. Elvileg a héten vagy jövőhéten jön az RTM (végleges verzió)
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #35104 üzenetére
-
vikcsi
senior tag
-
GrandeP
addikt
Egy kis szellemi segítséget kérnék mert tanácstalan vagyok.
Adott egy egyszerű konfig... amd x2, 2 giga stb... vatta új. (boltban rakták össze)
Hiba a következő...
Indul a windows - kék halál, (nem mutatja addig h eltudnám olvasni) ,
Indul linux - kék halálIndul a win csökkentett... semmi hiba, megy minden...
Indul a linux live... semmi hiba, megy mindenIndul egy win live semmi hiba, megy minden....
Szűz, xp, szűz vista, szűz win 7 mindre ezt csinálja, alig hogy betöltődne kék halál és indul újra és újra és újra....
Nem tudok vele mitcsinálni, de sztem mondom is h vigyék vissza azt ott bassanak neki valamit...
ui: amúgy szétszedtem újra összeraktak, hiba akkor se és most se nincs benne...
-
Chaser
legenda
válasz
ekrisztian #35098 üzenetére
ebay
Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest