Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
Steve1979 #49746 üzenetére
Nemnagyon hiszem az eddigi hozzászólásai alapján, hogy számtekboltokat látogatna.
De ha igen, akkor meg a Godi lenne totál begőzölve miatta....
Úgyhogy jobb a békesség. A cirmiii mennyen csak butikokat látogatni, a God meg álmodozzon csak otthon a megfelelónyalásiegyütthatósnormálphértékes popsijáról!
-
fero02
nagyúr
válasz
Steve1979 #49041 üzenetére
Azt nem láttam...
Router: elég genyóság, de hát így tudnak rengeteg előfizetőt szerezni viszonylag kevés befektetéssel és rövid idő alatt...
Ha kész a panel projekt, utána tuti a nagyvárosok belső része, majd a külső következik...aztán talán a kisebb városokba is mennek. -
george11
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz
Steve1979 #47406 üzenetére
Jó, hát én meg utóbbi időben kezdtem kicsit unni a kocsidról való "áradozást", meg "állandó" linkelgetést. Ellenben mégsem szóltam be neked, h nem érdekel az a vaskupac...
Pro és kontra a téma, de sztem jó lenne már lezárni, cirmiiii-ről meg leszállni. Maradjon köztünk, írjon sokat, az eddig is meglévő egészséges genyázás menjen tovább, de több nem hinném h kellene.
Respekt!
-
Kloss
őstag
válasz
Steve1979 #47215 üzenetére
Hozzá se szóltam, ne nekem mondd
Ja 3.
Én kapom a büntit és még első se lehettem
God: azt én sem értem, miért kell "elzavarni" innen valakit. Ha az alapvető illem és egyéb szabályokat betartja, akkor nincs gond. Mindegy, hogy nő vagy nem Kecskemét és környéki, stb stb.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Steve1979 #47215 üzenetére
Akkó meg 1.
Kloss: pofád lapos
Nem értem mi a bajotok a cicussal, teljesen normális, meg aranyos is. Mit csináljon itt egy csaj? Üzleteljen? Még mi se bizniszelünk állandóan
Ha próbál kontaktust teremteni, lehurrogjátok. Pedig próbál aranyos lenni, nem veszitek észre? Tök érdekes ez. Na mindegy, szerintem meg kellene próbálni másokat is befogadni ide, nem csak a beltenyészet menne
(Fero mondjuk biztos örül..
)
-
poffsoft
veterán
válasz
Steve1979 #46746 üzenetére
nem fikázom. Ma is van otthon kettő.
Bár lustaságból legutóbb már csak emulátoron viszem végig a bruce lee-t, vagy a gianna sisters-t ha elkap a nosztalgia...
Amúgy abban az időben röpültem rá a programozgatásra (6510), gepi kudu... Kár, hogy a 8080-ra már nem volt tehetségem... -
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politikai mémek
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Horgász topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest