Hirdetés
Aktív témák
-
-
BaKeSZ87
őstag
válasz george11 #322 üzenetére
Aha. És aki az előtte levő részekete nem nyomta végig? Ahogy gondolom Te sem...
- Half-Life
- Half-Life Opposing Force
- Half-Life Blue Shift
- Half-Life 2
- Half-Life 2 Episode One
Mindet negnehezebb fokozaton nem egyszer. Életem első normális játéka volt a HL, még 433-as cerkával, 64mega ramma, és Riva TNT2-vel vittem végig először
Mosmeg hülyegyerek rüzügyíknak megveszik a high end gépet, felrakja a CS-t, és királykodik, merthát az osztályban mindenki azzal játszi, de fingja sincs arról, hogy jutottak el a CS-ig. E one. Van akinek történelem, és az élete része, más meg azt sem tudja eszik e vagy isszák. -
BaKeSZ87
őstag
válasz george11 #345 üzenetére
Ne offojjá
Hardon annyi a különbség, hogy mindenbe kicsit több lőszert kell pumpálni. Egyébként nemtom mit nem értesz, oda van írva a hsz-embe. Történetben mi köze van a mostani, új részekhez? Mintha én nem tudnám, hogy most is csinának Prince Of Persia részeket Azért írtam, hogy "ahhoz amivel mostanság játszanak az emberek", ez az új részekre vonatkozott. -
BaKeSZ87
őstag
válasz george11 #347 üzenetére
Ha igazán nagyon szivatni akarod magad, akkor told végig a Far Cry-t realistic-en. Kemény volt
Nem kell hogy folytatásos regény legyen, de mivel a HL részei kapcsolódnak egymáshoz, így ajánlatos minden részt végigjátszani. Ezért nem hasonlítható össze, egy olyan játékkal, melynek részei, nincsenek olyan szoros összefüggésben. De tényleg, egy jó játék, olyan mint egy jó könyv. És ilyen szemszögből, folytatásos regény
-
kalapos
tag
válasz george11 #345 üzenetére
Prince of Persia-ban nem volt ám "save" csak a pálya végén!!! Az a kemény! Közben meg a lábamat offolták a patkányoké és negyed óránként áramkimaradás volt és vizem se volt úgy toltam. Saját vizeletemet kellett meginnom... Régi szép idők.
Mostmár fűtött lakásman nyomják a Féléletet vagy a Félélet kettő első epizódját, vizelet helyett Fanta van (módosított vizelet) és Két Mag Kettő proci meg Erő 8800 Ultra vga.Inviziböl Dzsizusz
-
Chaser
legenda
válasz george11 #585 üzenetére
Hát majd akasztanak egy csengőt az antennára, mint a birkák nyakába...a siketek miatt meg kerozint eresztenek át a motron, hogy már messziről jól látszódjon a kocsi. 1értelmű nem? Tipikus: ha van rajta sapka akkor az a baj, ha nincs, akkor az..
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.