Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
kalapos
tag
-
Chaser
legenda
válasz
kalapos #39817 üzenetére
Mánbocs', azt baxák át akit lehet...
Más....Próbálgattam egy kis gépet, hát persze benéztem biosba, minden oké is volt, amíg a kissé hangos videjókártyát meg nem löktem kicsit, hogy ne zúgjon
Tudom, nem szép dolog, de kicsit kapkodtam..kifagyott a gép, azóta SKSH, alaplapi led pilácsol, venti felpörög, de nincs kép. Lap vagy vga?
Esetleg mind2?
Nincs másik lapom-vga-m tesztelni.
-
kalapos
tag
-
GrandeP
addikt
válasz
kalapos #38453 üzenetére
Én most kötöttem hozzájuk volt egy kis ügyfélszolgálati fenyítés, mert szarul kötötték be és én voltam a hülye h értek hozzá és szóva tettem h nem tudok szinkronizálni, de amúgy jó.
Röviden, vonal jó (t-com vonal), kis ping, állandó sebesség, ügyfélszolgálat/hibajavítás nulla.... bekötési idő 2,5 hét volt, egy teljesen üres vonalon, tehát még telefon se volt évekóta.
Vagy most kössél azonnal online, vagy még várj 2-3 hetet... mert állítólag sávszél emelés lesz szeptember elején és akkor ugye csomag változások is lesznek..
ui: egyébként meg itt nézelődj... [link] majd menj a szolfáltató honlapjára és ott kösd meg....
-
-
Chaser
legenda
válasz
kalapos #37606 üzenetére
Ez a lap mindent tud, amit egy tuning lap, még az NB-t is alul lehet feszelni
Annyi, hogy a g31 chipset miatt fix pcie-n 340 FSB a vége, ha 5200-esek 4G-n hajtottam benne, gondolhatod hogy annyira nem lehet gyeszura. MSI inteles mATX lapjai meg fakkosak sajnos, hiába ugyanaz a chipset.
szerk: faragojof : tőlem is rendelhetsz UTP kábelt akár olcsóbban, igaz a legnagyobb 5m, fele az bontatlan zacsis, kb 10-15 van, darabját odaadom 150-ért ha elviszed 1ben
van még USB nyomtató kábel, egy szatyornyi p-ata kábel is, 10-15 db sata kábel...mindezekhez kötegelő egy szatyorral
másról nem tudok
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest