Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
Bár CasMo kávéval még nem próbálkoztam, de a babok öregedés problémája engem is foglalkoztat az utóbbi időben.
A fagyasztás nekem macerás, így én inkább szobahőmérsékleten tárolom a babokat kibontás után precízen kinyomogatva a levegőt a szelepes zacskóból vagy áttöltöm AirScape tartályba.
A Home Baristán olvastam egy hobbistáról, aki AirScape tartály + inert gáz (pl. széndioxid) spray kombinációval ért el jó eredményeket.
Ezügyben nagy barátaink az akvaristák, ahol a vízi növények "trágyázása" okán többféle CO2 spray is kapható pl.
http://aquafauna.hu/479-co2-spray-szett
A hétvégén veszek egyet és beszámolok majd a tapasztalataimról.
-
soldier2
őstag
Az egy nap azért durva. Mivel nem olcsó, már az első nap a még nem tökéletesen beállított hőfok/daráló mellett szuboptimális italt nem dobod ki, mert annyira nem rossz, másnap meg esélyed nincs. Több kávéval jártam így azóta fagyasztok kis üvegekben, feleségem bánatára. Bár minőségromlást így nem érzek egy hónapon belül, de a darálón így is kell állítani a zacskó vége felé.
Paljoc spicy italy pár napos pörkölés fantasztikusan muzsikált első nap. Az automata tartályát kb 1-2 napra töltjük fel, ott melegíti a gép, a zacsi végére így is számottevő volt a minőségromlás. Vsz a napi 10 óra melegítés nem tett jót a kávénak

Daneeka: fagyóban még nem döglött le kávém egy hónapon belül, igaz adagonként van fagyasztva. A pihentetésről alkotott véleményeddel sem értek egyet, hosszabb rövidebb idő minden kávénak kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de amúgy mitől lesz egy kávé gyümölcsös? Odaültetik a cseresznyefa mellé?
vagy honnan jönnek a gyümi ízek? Vagy feldolgozás során van valami spéci?