- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Zoli0726: 4670K delid: megérte
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Na azé'!
Már most hiányolom a régi késsel összeszedett rutint. Ott nagyot nem tudtam hibázni a lefolyással, másodjára már mindig megvolt hova tekerjem, finom pozicionálás is könnyen ment. Most meg két kézzel kapaszkodok a tárcsába, hogy csak egy leheletnyit tekerjek rajta, aztán imádkozom, hogy jó legyen. Adok neki időt, hogy kiderüljön, hogy ez szokható-e.
Arra viszont emlékszem, hogy a Major azzal lopta be magát a szívembe, hogy hamar ráéreztem az állításra, egy kezes bárány volt. Annak meg örülök, hogy a Mazzer kés előtt próbáltam a gyárival is a frekvenciaváltót, mert nagyon adta.
Szóval adp, nyúzzad csak a gyári késsel az SM97-est, jó lesz az.Majd ha összefutunk viszek neked kopott gyári kést, csak hogy legyen viszonyítása alap, illetve vagy a 151F vagy a 151A (ez pont bejáratva) típust oda tudom adni tesztelni, csak még nem tudom megmondani addigra melyik lesz a gépben.
Pörkölés:
Ma úgy toltam, hogy 170 fokon 6:30-7:00 perc, aztán 200 fokon 6:30-7:00 perc, utána feltekertem 230 fokra, és az első reccs közepe felé visszavettem 220-ra. Így olyan 17-18 perces körök voltak, már sokkal jobban néz ki, mint a múltkori. Most inkább kicsit sötétebbre hagytam, mint hogy megint alulpörkölt legyen. A Brando Honduras szépen recsegett, illetve a Guatemalánál is észre lehetett venni. Ma elfogytak a Brando gyakorló kávék (szüleim automatájába amúgy perfekt, napok óta őrölt kávéval etetik a masinát, megvárták míg pörkölök nekik), a következő hetekben nekifekszek a Rohkaffee csomagoknak, illetve Paljoc mester is adott egy mintát a Tanzániából, na arra nagyon kíváncsi leszek (annál azért izgulni fogok
).
Deer76: én nem kotyogózok, évente kb. 1x, így tanácsot nem adnék, de ahogy látom a fórumtársak már a tettek mezejére léptek .
Szerk.: egyik barátom is sokat küzd a savakkal, és anno a salvus víz bevált neki (csak hát nem valami finom cucc...). Egyébként keményen étrendet váltott, sportol, fogyott, azóta nem hallottam panaszkodni. Vagy csak régen boroztunk egy jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Billentyűzetek
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest