Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Ezt most nem értem. Ha nincs normális hely, akkor hogy talál EK-t?

Szerintem mindenki elhiszi, hogy magas minőségű daráló az EK, csak érthető a fenntartás is, ha már valami körül ekkora a hype. Mondjuk az elég gyalázatos, hogy ezért a pénzért még egy felszabályozást is el kell/lehet végezni rajta.
Személy szerint azt sem hiszem el, hogy akár csak félévente születhetnek világmegváltó ötletek.Hány nagynevű kávés szaktekintély írja, hogy amit 1-2 éve írt, azt már nem úgy gondolja. Nekem ebből az következik, hogy amit most ír, azt sem így gondolja majd 1-2 év múlva. De ez van, ma mindent gyorsan ki kell tolni a plénum elé, különben elvész a süllyesztőben. Az sem baj, ha az egy mobiltelefon, és robbanásra hajlamos.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)